• berczy #29446
    Na de van itten még valami, ami a sírba visz és a segítségetek kérném, aki ért ilyenhez.
    Nem akartam mondani eredetileg, mert "meglepi" () lett volna, de készül egy másik festés is. Viszont azzal elakadtam az orrán lévő csíkok miatt. Valahogy az orr rész alsó és felső textúráját egy kúpban húzza rá az orrára, látható is jól a képeken. A felsővel nincsen gond, max annyi, hogy nem lehet full passzentosan az oldalakhoz lőni, mert egy pixel(!) pontosan illesztve, pont azon a pixelvonalon, homályos lesz, csak egyel idébb vagy odébb jó. Na mindegy, az még elmegy, átlagos nagyításokon (1-5x) nem látszik egyáltalán.
    No de az alsó részét valami baromi idiótán húzza rá a modell-re ezzel ki is cseszve velem, mert nem tudom az oldalról jövő vonalakat folytatni a középső részen.

Jól látható a képeken is, hogy mennyire nem sikerül megcsinálni. A első képeken, ha ki akarom vágni a középső textúrából a vonalakat, de láthatóan, valahogy ívelten felfelé húzza rá alul a textúrát, és ott a PS is, hogy hogyan tudom megoldani rajzolva. Idiótán, de még így is ilyen szarul húzza rá. A PS-ben kijelölt rész mutatja, hogy mit húz rá.

A második meg, hogy ha teljesen fekete az alsó kúp rész, jól látszik mit tesz rá a gépre, akkor nem szarja el, de ugye akkor nem autentikus. Bár lehet inkább így marad, mert csúnya a fenti.

Ezt hogyan lehetne jól megcsinálni?

2,

Utoljára szerkesztette: berczy, 2015.01.03. 11:33:29