FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Figyelem, eredményet hírdetek! :)
Itt van, figyeljétek:
Nos, nagy csalódást nem okoztatok ezúttal sem, nagyjából erre az eredményre számítottam...
A combos hardver magabiztosan nyert, és vélemnyem szerint még pár évig nyerni is fog egy hasonló szavazáson. Az FSX repcsi futott be ezüst érmesként, a bronzot azonban nem az FSX scenery kaparintotta meg hanem az ahova direkt kiírtam hogy ne rakjá pottyot!!! Borzalmasak vagytok na!
De hát mit is lehet tőletek várni ugye...az illúziók már rég elszálltak! 
Így a dobogóról épp lecsúszva 12 szavazattal lett negyedik az FSX scenery, tapsoljuk meg azért!
A BUÉKot meg a KKÜt direkt nem számoltam bele, de levonom a következtetést hogy aki nem pöttyölte be aszerint idén rohadjak meg!
Az FS2004 úgy kompletten szépen leszerepelt ezúttal - lám már hozzánk is begyűrűzni látszik a nyugati trend miszerint kezdjük elfelejteni ezt a régi jó stuffot, mely a mai vasakon pedig már tényleg űberbrutál jól fut még a legbonyolultabb kiegekkel meg a legszebb grafics csicsamicsákkal együtt is. Hát így múlik el a világ dicsősége, ez van...
Szóval a savazást ezennel leklózolom, egyben várom az ötleteket az újabb témájával kapcsolatban! Ha nem írtok azt olybá veszem hogy szartok az egészre ne fárasszalak már benneteket ilyen faszságokkal...

Minden kedvös topiklákónak kívánok mégeccő boldogabb új esztendőt - na meg combos lányka...helyett combos hardvert!