FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Polluxnak amennyire én tudom régi a kártyája, sztem ezért mókulgat. :D Más kérdés, én inkább fektetnék pénzt egy újabb kártyába ilyen esetben.. habár az sem egyszerű dolog. Spec nálam a 430GT ventije bexart.. a kártya stimm, de ilyen ventilátort nem nagyon kapok. Most csak az IGP dolgozik, ami habár gyors, de mégis sajna a rendszer memóriát vágja. Minap nézegettem, mit lehetne venni.. elég árnyalt a piac. Egyfelől van egy rakás újracímkézett 6xx, 7xx-es nVidia amelyek sok esetben éppen ugyanúgy 430, 440-es kártyák.. a normális 6xx-es kártyákat kihagynám, mert az ajánlásokban rendre 400-450-es tápokat írnak a gyártók. Az enyémben 350-es van. A táp csere +10 ezerrel dobná meg a mókát. Az új 7xx-as kártyák alá már nem kellene extra powerplant, csak nagyon nehéz referencia alapján készültet találni, a piac tele az extrémebbnél extrémebb OC kártyákkal. Pedig kell majd valamit lépnem, mert amióta az IGP dolgozik, sajna az FPS is megcsappant a felére köszönhetően, hogy a 4GB RAM-ból zabál a proci mindkét egysége.