• berczy #29206
    Iszonyatos baromságnak tartom ilyen minőségben és árfekvésben kiadni ezt a 172 után. Szerintem teljesen rókabőr efffektus. Jó dolognak tartom, hogy egy egész típuscsaládra rámennek ilyen minőséggel, de ez az árfekvés... 172 megvettem, Cherokee-t is, de ezt nem fogom, ez egy az egyben 172. Persze az apró kis különbségek aranyosak, mint 6 hengeres moci, légcsavarszög állítás, stb., de azok olyan aprók, hogy max egy expansion-nak lenne jó, nem hogy 40 jurot kiadjak érte. Nem beszélve arról, amit Maestro is emleget, hogy tiszta rakéta ez is, ne már!!! a Cherokee szerintem nagyon jó lett, de ebben szerintem egy az egyben (na jó, érezhetőek kis változások) át lett véve a 172 flight modellje. Tiszta rókabőr, még akkor is, ha egy nagyon szép rókabőr. 20 Euro nagyságig még beleférne, de hülyének az anyjukat nézzék már a fejlesztők ennyi pénzért. Ezzel csak azt érik el, hogy nem veszem meg negyedik A2A-nak, pedig vártam nagyon. Majd a következő gépüket megvárom, remélem nem Cessna lesz (hacsak nem 150-es), mert bár jópofák ezek a kommersz Cessna-k, de mégis... Hol vannak ezek egy Wilgától, egy Zlintől. :)
    Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.11.20. 09:24:05