Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware

Clidey
Végülis csak a leírását kellett volna elolvasd.... <#nezze><#fejvakaras><#whatever>

"Flight Simulator X
REX Essential+ OverDrive
ENBseries
Shade
GEX Europe
UTX Europe
FSDreamTeam - GSX
Dirk Stuck Design - World Ground Traffic X
PMDG 737NGX
FlyTampa Vienna
OZx_World
Aerosoft Nice Côte d'Azur

My NEW Sun Effect

FSrecorder + Fraps

NO Effects, Colors and
Brithness added with Sony Vegas!

==========================================

ASUSTeK Laptop (ROG)
i7 3610QM @ 3.30 GHz
RAM 8GB
GTX670M
Windows 7 64Bits"

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

https://www.youtube.com/watch?v=ajfkme4P5JU

ilyen grafikát mivel lehet elérni? plusz hol találhatóak ilyen kidolgozottságú repülõk?😊
Ide is bedobom, hátha valakit érdekel.
Take On Helicopters, május 19.-ig 2,99€ a Steam-en! Csapjatok le!

http://store.steampowered.com/app/65730/?snr=1_7_7_230_150_1

Ennél a szimulátornál nem volt gond a scenery-vel, és nem is akadozott:

http://www.shorpy.com/node/16446

spyy55
wolfaud
Sziasztok!

Régen játszottam már az fsx-el de úgy gondoltam leporolom a telepítõt dvd és feltelepítem a gépemre!

Olyan kérdésem lenne milyen scenery-t ajánlotok Magyarország meg Horvátországra?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Clidey
Szerintem elég egyértelmûen írtam hogy nálam megoldotta... 😊
De nem feltenni kell csak elindítani, mert nem telepítõs a cucc hálaégnek. És az elindítása sem megoldás, ki kell tölteni a helyes adatokkal... 😊 Lejjebb megtalálod a linkeket melyek arra a fórumra vezetnek ahol a megfelelõ adatokat megadják.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nálad valamelyik fa textúra hiányzik. Az adott scenery újratelepítése megoldhatja a problémát.

polluxware
off

Szia!
Nálam is elõfordul ez a jelenség.
Érdeklõdöm, hogy megoldás lett a FSL_TextureFix_v1.1 feltevése?
Mert akkor én is megpróbálnám. De nekem win8-am van és amint látom, ez win7 re van.

Kösz
vagy nem.. :/
KÉP
Nem, nem olyanok, ezek kisebbek és más jellegû lehet a probléma. Elvileg sikerül beillesztenem egy képet is róla.
Olyanok mint ebben a videóban?
Sziasztok!

Felraktam az ORBX-et és ilyen fehér téglalapok jelentek meg a földfelszín közvetlen közelében. függõlegesen állnak és ha közel megyek hozzájuk, eltûnnek, majd újra megjelennek. Egész pontosan elhalványulnak, majd újra elõtûnnek. Valószínûleg valami hozzá nem értés lehet a háttérben részemrõl. Tudnátok segíteni ez alapján?
Hypo
az is egy vallás😊

polluxware
<#eljen><#puszis>

N3suten
engem nem köt semmilyen vallás <#ravasz1>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

polluxware
ezt pont te mondod?! <#vigyor2>

N3suten
persze persze mindig a másik a hibás ... <#nevetes1>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Hypo
az fsrecorder hibája

Clidey

<#eljen><#worship><#eljen> <#taps>

spyy55
<#taps>

polluxware
bocsánat.. tényleg

akkor DELETE

Clidey
Köszi, de ugyan ezt linkelte a Zoli is, de a v1.1-es verziót. 😊
Leszedtem, beüzemeltem, lereptem egy LHBP-LHSM-et ugyan azon feltételekkel mint tegnap este - és most nem akarom elkiabálni de úgy néz ki, megjavult a dolog!!! Köszi Nektek nagyon!!!! 😉))

(Már csak arra kell rájönnöm hogy miért lesz fatál error mikor leszállás után nyomok egy eksön ripléjt az FSRecorderben... 😞 És ez viszont sajnos fennáll FS9-FSX-ben is... :-O Lehet reinstall segítene...majd kipróbálom.

polluxware
highmemfix=1 ?

Hypo
finger crossed

Clidey
Húúú nagyon köszönöm Zolibácsi, este kipróbálom mindenképp!! <#worship><#eljen><#hawaii>

Hypo
i see akkor talán: http://forums.flightsimlabs.com/index.php?/topic/2486-fsx-disappearing-textures-issue-fix-here/

vagy http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=6&t=48169

hátha valami hasznos

Clidey
Hát ez az, ezeken a lépéseken elsõ körben már én is végig mentem, és két ORBX sceneryn az iFly 3.2.1 patch és a Carenado Embraer-en kívül semmi más nem került a gépre.
Elõször a iFly-re gyanakodtam mert legtöbbször ugye azzal repülök és ott figyeltem fel rá elõször. De aztán a CS767 LOWW kombónál is ugyanúgy elõjött a hiba...
Grafikus dolgokhoz nem szokásom nyúlkálni, nem is tettem mióta felraktam az FSX-et, driver meg nem frissült tudtommal - legalábbis a Nvidia stuff nem szólt hogy csinált volna bármit is...
Szóval tökre tanácstalan vagyok, ezért is tettem fel itt a kérdést, több szem többet hall mégiscsak... 😊

Hypo
hát az hogy van 8 gigad meg a vga az tudod FSX-nél lofaxt se jelent az képes mindenért rinyálni😊

Ez gondolom eddig nem jelentkezett, akkor a szokásos eljárás: Mit tettél fel azóta? Mit állítottál át azóta? Driver settings?

Clidey
Srácok!

Van valami ötletetek miért kezdte el csinálni ez a nyüves FSX a lenti videóban is látható textúra-eldobálást?? 😞(( Nem hiszem hogy memória fogyna el, mert a lapon van belõle 8 a vidkarin meg 2...
Semmi spec stuffot sem használok ami futna az FSX mellett... Érdekes viszont hogy LHBP-re érkezve sosem csinálta még, ellenben Sármellékre, Viennába eprócsozván minden alkalommal eldobálja a ground textúrákat, sõt, itt-ott az épületek textúráját is. Azok ilyenkor átlátszóak lesznek...LOL...
Szóval van valami ötletetek? 😞((

polluxware
Király vagy! köszi szépen😉

Igen, és mindig el is olvasom. : ) De tényleg! Azt hittem ez csak egy opció, mármint, hogy minimum 5 méteren kell lenni és annál kissebb nem lehet de nagyobb igen. Hát, ez nem jött be.
Hypo
ott a pont, mondjuk manualban benne is😊

A mesh felbontását 5m-re kell állítani a menüben. Ha ennél nagyobb, értsd 2,1 akkor jön elõ az árok.
Most állítottam át, el is tüntek a gödrök 05s-nél és 11s-nél is.
CptSAB
Köszi ezt a verzijót ismerem.. Nagy kár, hogy azóta sem lett publikolva a flightsim.cz-én mutatott modell. Pedig évek óta lesem, hátha elõvillan. Még Pavel Karaseket is fûztem két éve, hogy esetleg kerül e legalább a szlovák Fox kilátásba.. de nem.. Brühühü..
Hypo
érthetõ nincs is ezzel semmi gond, de esetleg érdemes a túrákat repkedni amiket te is csinálsz egy egy területre, én igy voltam ORBX AU val is felraktam mindent hozza ami létezik, és fél évig csak ott repültem, aztán mivel FTX centralban ha máshol repülök úgy is át kell állítani....

Hypo
😊 mondjuk a mostani az 3 éves nekem ergo😊)

Hypo
fs9 az más😊) annál nekem mivel IFR re használom a repterekre gyúrtam rá azzal tele van de ott nem okoz akkora gondot, bar ha valami beszarik nehéz megtalálni az okot😊

Az FSX alapértelmezett kis reptereken eléggé idegesítõ, hogy a siklópályába beleérnek a kifutópálya vonalában levõ fák. Ha magasan érkezik az ember, akkor pedig nem elég hosszú a kifutó. Néha szinte a pályaküszöbnél is fák vannak. Ez nem nagyon életszerû.
Nem lehet a pálya vonalába esõ fákat kivágni? :<#wow1><#wow1>
Nincs valamilyen egyszerû fapados scenery designer program, amivel az útban levõ fákat kicsapkodhatná az ember?

berczy
😄 Vicces ezt a kommentet olvasni 150GB FS9-el a vinyómon. 😊))

Mennyi lenne ez X-ben 2TB? Hehe... 😊 Egyébként én tipikusan ilyen vagyok, felteszek mindent, amit csak találok, majd jól nem szedem le. 😊 Van is vele nyûg rendesen, mert pl. ha karbantartási szándékkal teszem azt újra húzom az UT-t, akkor koncentrálni kell nagyon, mert az utána jövõ addon-oknál jellemzõen szétcseszi a coastline-okat, ami egy Cro/Slo túránál randa, mint az bûn. 😄DD

De mégis mit tehetnék, ha egy ukrajnai kitelepülés közben, Kiev - Borispol reptéren jön meg a csíííí, hogy nekem a horvát tengerparton kell lógatnom a pecát? 😄 Akkó töccsem le, installáljam, compatibilitást buzeráljam, mikor már lógatnám? Neeeem kérem, nem. Bepattanok az elsõ menetrend szerinti gépbe, kipenderítem a pilcsit és már húzom is a chemtrailt délre. Nincsen ittem affinitás telepíteni kérem... 😊

Na és ha épp a peca lógatás közben támad megint a csíííí, hogy most Magashegyi Undergroundot kell magamba szippantanom?Akkor tõttikézzem le az AUT/CHPro-t a maguk egyenkénti gigáival kérem? Hol van ilyenkor idõ 5-6 percet várni, hogy a 80Mbit-es net-en lecsordogáljon a cuccos?

És akkor mi van, ha jön ukáz, hogy most azonnal szerszámozzam a paripákat, húzás haza Budaörsre, hogy a HA-LIX-et vigyem el a góraszkai repnapra egy kûrt reppenni a nyakatört népek legnagyobb örömködésére, hogy végre láthatják az egyetlen Li-2-est a levegõben úszni? Váratnám a tömegeket égre bámulva, míg én vadászom Warsaw2013+Góraszka repnap scenery-ket? Tudjátok milyen lassan jön le a flightsim.com-ról 200MB? Aztán még a Goldtimer fizetheti a nyakrehabot az égre bambuló arcoknak.

És itt még a játékindítási idõrõl nem is szóltam. <#violent><#violent><#violent>

No, ezért ilyen kurva nagy ez a szar. (EU-n kívüli cucc meg még nincs is benne, kivéve Lukla.)

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

polluxware
én ugyanígy nyomom, csak nálam norton Ghost a vége és kezdete😉 telepítget az win-t, meg fsx-t állandóójan akinek 3 anyja van

Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni bárkitõl aki bevezet a több monitoros rendszer konfigurálásába. Most vágtam bele egy nagy fejlesztésbe, többmonitoros rendszert szeretnék. Jelenleg a szimulátorom 3 monitoron fut eyefinity-ben melyek egy videókártyáról vannak meghajtva. De a mûszereket szeretném kitenni két másik (késõbb esetleg még több) kisebb monitorra. Itt vagyok elakadva. Nem tudom hogyan oldjam meg. Minden tanácsot szívesen fogadok. Üdv: Tamás
L Viper
Szívesen!
L Viper
Akkor a késõbbiekben sem fogom ezeket a reg buherálókat használni.
Szerintem minden FS használó beleesett már a gyûjtögetõs, mindent felrakós korszakba 😊

Tényleg, ez meg fõleg FSX-nél még jobban érvényes, hogy nagyon nem érdemes tele szemetelni.
FS9-bõl van viszont egy becsomizott magamnak kiírt DVD-s verzióm, de abban is csak pár kedvenc gép és terület szerepel, meg az összeválogatott moddolt grafika.
Szia,
Igen, érthetõ volt. Köszönöm a válaszokat, arra én is gondoltam, hogy az FSX (+telepített addonok) túl összetett ahhoz, hogy egy mentés/visszaállítás minden esetben sikeres legyen. Sok regiszter-bejegyzés és konfigurációs fájl lehet, olyanok is melyek talán dokumentálva sincsenek megfelelõen.

Clidey
<#eljen><#worship><#hawaii>