Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Flight Simulator X
REX Essential+ OverDrive
ENBseries
Shade
GEX Europe
UTX Europe
FSDreamTeam - GSX
Dirk Stuck Design - World Ground Traffic X
PMDG 737NGX
FlyTampa Vienna
OZx_World
Aerosoft Nice Côte d'Azur
My NEW Sun Effect
FSrecorder + Fraps
NO Effects, Colors and
Brithness added with Sony Vegas!
==========================================
ASUSTeK Laptop (ROG)
i7 3610QM @ 3.30 GHz
RAM 8GB
GTX670M
Windows 7 64Bits"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ilyen grafikát mivel lehet elérni? plusz hol találhatóak ilyen kidolgozottságú repülõk?😊
Take On Helicopters, május 19.-ig 2,99€ a Steam-en! Csapjatok le!
http://store.steampowered.com/app/65730/?snr=1_7_7_230_150_1

http://www.shorpy.com/node/16446
Régen játszottam már az fsx-el de úgy gondoltam leporolom a telepítõt dvd és feltelepítem a gépemre!
Olyan kérdésem lenne milyen scenery-t ajánlotok Magyarország meg Horvátországra?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
De nem feltenni kell csak elindítani, mert nem telepítõs a cucc hálaégnek. És az elindítása sem megoldás, ki kell tölteni a helyes adatokkal... 😊 Lejjebb megtalálod a linkeket melyek arra a fórumra vezetnek ahol a megfelelõ adatokat megadják.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nálam is elõfordul ez a jelenség.
Érdeklõdöm, hogy megoldás lett a FSL_TextureFix_v1.1 feltevése?
Mert akkor én is megpróbálnám. De nekem win8-am van és amint látom, ez win7 re van.
Kösz
Felraktam az ORBX-et és ilyen fehér téglalapok jelentek meg a földfelszín közvetlen közelében. függõlegesen állnak és ha közel megyek hozzájuk, eltûnnek, majd újra megjelennek. Egész pontosan elhalványulnak, majd újra elõtûnnek. Valószínûleg valami hozzá nem értés lehet a háttérben részemrõl. Tudnátok segíteni ez alapján?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
Leszedtem, beüzemeltem, lereptem egy LHBP-LHSM-et ugyan azon feltételekkel mint tegnap este - és most nem akarom elkiabálni de úgy néz ki, megjavult a dolog!!! Köszi Nektek nagyon!!!! 😉))
(Már csak arra kell rájönnöm hogy miért lesz fatál error mikor leszállás után nyomok egy eksön ripléjt az FSRecorderben... 😞 És ez viszont sajnos fennáll FS9-FSX-ben is... :-O Lehet reinstall segítene...majd kipróbálom.
vagy http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=6&t=48169
hátha valami hasznos
Elõször a iFly-re gyanakodtam mert legtöbbször ugye azzal repülök és ott figyeltem fel rá elõször. De aztán a CS767 LOWW kombónál is ugyanúgy elõjött a hiba...
Grafikus dolgokhoz nem szokásom nyúlkálni, nem is tettem mióta felraktam az FSX-et, driver meg nem frissült tudtommal - legalábbis a Nvidia stuff nem szólt hogy csinált volna bármit is...
Szóval tökre tanácstalan vagyok, ezért is tettem fel itt a kérdést, több szem többet hall mégiscsak... 😊
Ez gondolom eddig nem jelentkezett, akkor a szokásos eljárás: Mit tettél fel azóta? Mit állítottál át azóta? Driver settings?
Van valami ötletetek miért kezdte el csinálni ez a nyüves FSX a lenti videóban is látható textúra-eldobálást?? 😞(( Nem hiszem hogy memória fogyna el, mert a lapon van belõle 8 a vidkarin meg 2...
Semmi spec stuffot sem használok ami futna az FSX mellett... Érdekes viszont hogy LHBP-re érkezve sosem csinálta még, ellenben Sármellékre, Viennába eprócsozván minden alkalommal eldobálja a ground textúrákat, sõt, itt-ott az épületek textúráját is. Azok ilyenkor átlátszóak lesznek...LOL...
Szóval van valami ötletetek? 😞((
Most állítottam át, el is tüntek a gödrök 05s-nél és 11s-nél is.
Nem lehet a pálya vonalába esõ fákat kivágni? :<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Nincs valamilyen egyszerû fapados scenery designer program, amivel az útban levõ fákat kicsapkodhatná az ember?
Mennyi lenne ez X-ben 2TB? Hehe... 😊 Egyébként én tipikusan ilyen vagyok, felteszek mindent, amit csak találok, majd jól nem szedem le. 😊 Van is vele nyûg rendesen, mert pl. ha karbantartási szándékkal teszem azt újra húzom az UT-t, akkor koncentrálni kell nagyon, mert az utána jövõ addon-oknál jellemzõen szétcseszi a coastline-okat, ami egy Cro/Slo túránál randa, mint az bûn. 😄DD
De mégis mit tehetnék, ha egy ukrajnai kitelepülés közben, Kiev - Borispol reptéren jön meg a csíííí, hogy nekem a horvát tengerparton kell lógatnom a pecát? 😄 Akkó töccsem le, installáljam, compatibilitást buzeráljam, mikor már lógatnám? Neeeem kérem, nem. Bepattanok az elsõ menetrend szerinti gépbe, kipenderítem a pilcsit és már húzom is a chemtrailt délre. Nincsen ittem affinitás telepíteni kérem... 😊
Na és ha épp a peca lógatás közben támad megint a csíííí, hogy most Magashegyi Undergroundot kell magamba szippantanom?Akkor tõttikézzem le az AUT/CHPro-t a maguk egyenkénti gigáival kérem? Hol van ilyenkor idõ 5-6 percet várni, hogy a 80Mbit-es net-en lecsordogáljon a cuccos?
És akkor mi van, ha jön ukáz, hogy most azonnal szerszámozzam a paripákat, húzás haza Budaörsre, hogy a HA-LIX-et vigyem el a góraszkai repnapra egy kûrt reppenni a nyakatört népek legnagyobb örömködésére, hogy végre láthatják az egyetlen Li-2-est a levegõben úszni? Váratnám a tömegeket égre bámulva, míg én vadászom Warsaw2013+Góraszka repnap scenery-ket? Tudjátok milyen lassan jön le a flightsim.com-ról 200MB? Aztán még a Goldtimer fizetheti a nyakrehabot az égre bambuló arcoknak.
És itt még a játékindítási idõrõl nem is szóltam. <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
No, ezért ilyen kurva nagy ez a szar. (EU-n kívüli cucc meg még nincs is benne, kivéve Lukla.)
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Segítséget szeretnék kérni bárkitõl aki bevezet a több monitoros rendszer konfigurálásába. Most vágtam bele egy nagy fejlesztésbe, többmonitoros rendszert szeretnék. Jelenleg a szimulátorom 3 monitoron fut eyefinity-ben melyek egy videókártyáról vannak meghajtva. De a mûszereket szeretném kitenni két másik (késõbb esetleg még több) kisebb monitorra. Itt vagyok elakadva. Nem tudom hogyan oldjam meg. Minden tanácsot szívesen fogadok. Üdv: Tamás
Szerintem minden FS használó beleesett már a gyûjtögetõs, mindent felrakós korszakba 😊
Tényleg, ez meg fõleg FSX-nél még jobban érvényes, hogy nagyon nem érdemes tele szemetelni.
FS9-bõl van viszont egy becsomizott magamnak kiírt DVD-s verzióm, de abban is csak pár kedvenc gép és terület szerepel, meg az összeválogatott moddolt grafika.
Igen, érthetõ volt. Köszönöm a válaszokat, arra én is gondoltam, hogy az FSX (+telepített addonok) túl összetett ahhoz, hogy egy mentés/visszaállítás minden esetben sikeres legyen. Sok regiszter-bejegyzés és konfigurációs fájl lehet, olyanok is melyek talán dokumentálva sincsenek megfelelõen.