• berczy #29030
    Kérem szépen, mielőtt félreértés esete fog fennen forogni, sietve szögelném le, hogy nem fikkantás miatt írtam azokat a dógokat. :)
    Amolyan észrevételek. Részemről maximálisan együtt tudok élni ezekkkel, sőt.
    Az infókat viszont nagyon köszönöm Neked és Bencének is! A műrepes infót is köszi, így már tiszta, nem értettem, hogy mi az oka.
    A tankos dologban én voltam a láma (minnyá köppentek egyet), mert nem tudtam, hogy az 1b a sárga és jól kitettem legbalra és persze, hogy nem indul. :) Persze itt is jó benéztem ezt, mint anno a 43-ason, ami miatt majdnem hagytam a picsába azt a gépet, miszerint egy idő után veszettül kezd jobbra dőlni és egy idő után hiába trimmelek utána pedállal. Perzse, hogy nem kapcsoltam át b+j-be. :)
    De sebaj...

Tegnap átreppentem LHDK-ról LHBY-re, egy kis berepülés miatt, mert még nem volt enerdzsim DK alapját megcsinálni, amit a múltkor beszéltünk, mert belefutottam az alfa csatornák nemtudommijébe és hagytam, a bőnyi reptér meg nagyon detail. (Nem érzem DK-n, földközelben igazán a magasságot, mert elég homályos a terep, ezt akarom egyszer nagyobb felbontásúra cserélni, ha lesz affinitásom hozzája)
    Továbbra is tartom, hogy nagyon magas minőségű, szenzációs masina. Szerintem az FD is nagyon rendben van, persze ezt, mint nagyon laikus mondom, mert nem volt szerencsém ehhez a géphez (se). Sok-sok iskolakör és megint vagy három óra reppenés után majdnem azt tudom mondani, hogy megingatja a Wilgat a kedvenc VFR gépem pozíciójában. Nagyon szépen lehet reppenni vele, jól trimmelhető, szépen szabályozható minden szar benne, szóval szuper.

Egyébként igazad lett, azóta egyáltalán nem jött elő a sound problem, úgyhogy tojok rája.

Uraim! Nem tudok mást mondani: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

u.i.: bízom benne, hogy nem ez lesz az uccsó gép, ami tőletek kerül ki. Egyet sajnálok, hogy nem tudjátok ezt sikeresen fizetős kieggé tenni. Nekem tutter megérne 3-4 ezrest, mint más gépek is, ha netán az lenne, főleg, hogy magyar fejlesztésért sokkal jobb szívvel fizetek. Szerintem förtelmesen hiánycikkek, főleg X-en, a jól kidolgozott, keleteurópai kis VFR és kiképző gépek. Van egy-két próbálkozás, de ezt meg sem közelítik.

u.i.2: Szeretném azt hinni, hogy gondolatolvasó vagyok és látom a gondolataid, miközben már egy FSX-es Z43-ason gondolkodik...