Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfarkas
Hát ez tökéletes...........<#eljen>

CptSAB
Csinos a kicsike..
Hypo
<#wave>

Szevasztok én szoktam használni traffic szerkeztõt ezt a AI Flight plans.
Nektek ez mûködik? amikor tesztelitek a játékban mert nekem nem indítja el azokat a járatokat amiket megszerkeztek sajnos.,mi lehet a baj ki tudja ,ki tudna ebbe nekem segíteni?
Sziasztok,
Elcserélném az új iFly 737NG Feature Pack FS X originál telepítõ lemezét az FS 9 változatra!
A lemez természetesen jogtiszta !! A csere oka, hogy az FSX nálam csak nyögve nyelõsen mûködik ! Úgy döntöttem, hogy maradok a jól bevált FS9-nél. Ide viszont erre a gépre lenne szükségem. Akit érdekel, kérem privátba írjon.
Köszi

További kellemes napot, jó repülést
<#wave><#integet2>

polluxware
pofás nagyon..

Clidey
No. Is it in work in progress screenshot. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
melyik készítõ? mármint ez final addon?

Clidey
An-24 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
ez miez?

Clidey
Szép csendben ez is megjelent... 😉
Egy orosz kölök fejlesztése, szóval a minõség garantált - és 6000 pénz az ára.

Clidey

igen 5 m-en van 😊 sajnos azóta sem jöttem rá a problémára. lehet írok majd a supportra...

Sziasztok!

A SimMarket-en 25 EUR a MILVIZ - MV 407 FSX,
MilViz 407 SimMarket

Igaz, hogy csak 2-3$-al kevesebb, mint a MilViz honlapján történõ megvásárlás esetén.
MilViz MV407

Megvan valakinek? Jól kidolgozott helikopter?

Akkor elvileg a probe heat-el megoldható..

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Papirzacsi
Lefagy a pitotcsõ.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Sziasztok! Egy kis segítség kellene.... miért van az hogy kb 100 as magasságnál a sebbésségmerõ leeseik nullára hajtómû felpörög és ha nem lövöm ki az AT-t akkor "szétthullik" a gép. Manuálisan tudom ugyan vezérelni a sebességet de nem látom az értéket. A hiba teljesen random A320, A330, 737-800,747-400 -nál is elõjön!! Valaki találkozott már ezzel?

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

polluxware
csak a mutyi... ejjj<#shakehead>

Hypo
állami földekben nyomulnak meg trafik egyenlõre aztán amikor legyözzük amerikát újra inditjak a PAN AM-et

polluxware
tényleg mivan a Sólyom-al? Ha jól tudom a Maldív szigeteknél látták õket utoljára..<#miaz>

Erre gondoltál?
All WOAI Packages

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
😊))))))) ha felrakja a MUTYI PLUG INT es megveszi az MOCSOK EU és LÁZÁR sceneryt jobb lesz akár a sólyom.

Hont
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
polluxware
Ne haragudj , de én nem értelek... Most komolyan?

Melyik országban élsz?!

Nem hallottad még ,hogy minden jobban teljesít?!

Amit ott látsz az ennek a természetes folyamatnak a látható jele!!!!

Még a talaj is emelkedik!!!!!! Ledobta a láncát a pocsok gyarmatosító nyugati kutyákét, és ágaskodik az ég felé!

Meg ne próbáld kijavítani!<#boxer>

m814
A configban a mesh resolution 5 méteren van?

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

köszi! 😊 még egy kérdés. aerosoft budapest 2.0-ra rátelepítettem az LHsimulations LHBP-t. a scenery library-ben kiszedtem az aerosoft aiportot, a city-t pedig az lhsim alá raktam. bpmesh-fsx.bgl-t az aerosoft mappájából eltüntettem. a reptér tökéletes, de ilyen hegyek-völgyek vannak körülötte... mindkét program eredeti megvásárolt verzió!!! valaki tud valami okosat mondani? :/

Clidey
Nem. Hanem bezárás-megszûnés cancelled. 😄

Hypo
tényleg valakik tovább vitték?

Clidey
Én az ingyenes WoAI-t használom FS9 és FSX alatt is. A célnak tökéletesen megfelel. Szépek a röpcsik és jól meg vannak LODolva így nem eszik a frémt.

sziasztok! ti milyen traffic kiegészítõt használtok? szeretném ha mindig állna 1-2 klm, lufi, wizz, (malév ne sorry) LHBP-n. szóval a lehetõ leginkább realisztikus kiegészítõt keresem. eddig ultimate traffic-kel próbálkoztam, de 6GB install után sem adja azt, amit szeretnék. Mytraffic 2013-mal van valakinek tapasztalata?

megvéve 😊

Sziasztok!
A SimMarket-nél a "Liszt Ferenc LHBP airport" le van értékelve: ~3800Ft.

http://secure.simmarket.com/lhs-budapest-liszt-ferenc-lhbp-fsx.phtml

VATSIMileg nem nagyon támogatott a nonRNAV. Persze néhány desztinációnál a VOR jól lefedi az RNAV-t
Szerintem meg a VOR az még jobb, tökölõsebb. Ezzel megoldod az útvonalakat.
Ott az INS. Jobb hangulata van mint a dsziponak

<#rinya>
Ez simert bug. Az emberek felének jó, felének szar. Nekem szar. Nincs rá még megoldás.

Én is köszönöm a linket, a frissítéssel együtt már remek. A KLN-90 is meg van végre, de nálam a kijelzõn olyan nagyok a karakterek, hogy csak az eredeti kijelzõ jobb oldala látható.
Hol tudnám a kijelzõn a karakterkészletet kisebb pontokra állítani?
Robertoo21
Sziasztok! amikor csak úgy magától kifagy a vásárolt játék uiautomationcore.dll problémát xp esetén hogyan lehet megoldani? Köszönöm!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

polluxware
bocsánat, rosszul mondtam.. SORBA van kötve a 4 poti -> ergó nagy az esély ,hogy nem megy ha kiveszel egyet

összerakás elõtt próbáld ki

i robot
Ennél egyszerûbb és költséghatékonyabb, ha kiveszed a beállításokban, vagy növeled a kalibrálásnál a deadzone-t.

N3suten
kell videó !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

N3suten
egy õsi megoldást ismerek amit a legjobbak használtak ...
régit eldob ,újrahasznosít és ellenébe készít újat vagy ma már veszik ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Hi! Kösz a választ, azért ha lesz idõm lehúzom a potiról a csatlakozót, mert még úgy is jó lenne... CSAK ne legyen véletlenszerû oldalrahúzás, stb.

polluxware
hasonó joy, hasonló probléma... 😉

Mondjuk az enyém még viszonylag jó (kíméletes használat okán), én is szétszedtem a joy-t ,de csak kézzel forgattam át a potikat a két vég állapot között

Ha kiszeded, nem fog menni sztem a joy, mert ezek párhuzamosan vannak kötve, és a ricegés rángatódzás -t okozhatja a többi bizonytalan poti is.

berczy
Nya, lehet kissé benéztem a dolgot, mert FS9-el repülök. Oda is van új verzió? 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Igen. a 1.2 😄 A protu sikeresen eldugta hogy jött ki frissítés 😄😄😄
Itt a link: http://www.protu-154.org/forum/viewtopic.php?t=12840

Amúgy nem bonyolult rendszer. Elég lazán írtam le, de gondolod csinálok egy videót szöveggel hogy hogyan is mûködik. Úgy egyszerûbb

berczy
Hoppácska, van egy kisebb problémám. Mégpedig, hogy nálan nem nagyon van INS a gépben... :/
Tutter, hogy B2 ez?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Uhhú... Isten vagy! <#worship>
Asszem meg kell ismernem a rendszert, mert az értelmes VOR-okkal én is bajban vagyok keleten, nem is kicsit, NDB meg... Ahogy írod is, ott meg a távokkal van gondom. 😊

Sziasztok! Párszor már dögledezik a Joystik_om, az oldalkormány nem mûködik +felelõen, amikor ráteszem a kezem kicsit mozog és emiatt pontatlan a repülés közben. Arra gondoltam, hogy lehúzom a potiról az érintkezõt és akkor ugye nem lesz oldalkormány_om, de lagalább nem szarakodik össze-vissza. Egyszer már +javítottam a potit, de szerintem már lehet kopott is a többi alkatrész. Valakinek van hasonló problémája, vagy esetleg tud valami okos megoldást? A képen a hibás potméter látszik, ami ugye a forgatás közben jobbra vagy balra elfordul. Lehet más hiba is van?