• berczy #29026
    Na igen, gratulálok! :) Megvallom őszintén, én az avsim.su-ról szedtem, hogy ennyivel is betartsak a hanyatló nyugatnak... :DDDDDD

Egy két megjegyzést, ha megengedtek:
    - A mixture vezérlés sehun nincsen említve a doksiban, viszont anélkül nem indul a taliga.
    - Másik az üzemanyagtartály. Ha 1.b-ben akarok indítani, akkor sem indul, csak ha b+j-ben van. Ill. ehhez kapcsolódóan egy kérdés:
    műrepülni miért a bal tartályból kell, ennek mi az oka?
    - A doksiban és a knee checklist-jén az AZS kapcsolók száma következetesen 32-ként van említve, de a képen 33 jelzéssel fut.
    - ~90-95 km/h-ra van írva a TO, de úgy veszem észre, hogy itt még nehezen jön el a gép, kb. +10 km/h nál tudok stabilan felszállni.
    - Kabin/műszervilágítást hun tudok kapcsolni, mert arra nem sikerült rájönni?
    - Egyszer dobott hibát a sound*.ini-re, hogy nem látja, amikor gépet váltottam LHDK-n. Utána bármelyiket választottam ki, mindig jött, hogy
    nem tudta olvasni a sound*.ini és a default-ot fogja használni (admin-al telepítettem). De egy újraindítás után már nem találkoztam ezzel,
    akárhányszor váltottam gépet.

Mindent összevetve, szenzációs lett. Tegnap vagy 3 órát repkedtem vele Bp-en és óriási élmény. Nagyon szépen lehet leszállni vele, érezni a dolgokat a fülkében.

Szóval hálás, és maximális köszönet a masináért! Kicsit gondban is vagyok, mert hétvégén beruháztam az A2A Cherokee-ra és épp berepültem, készültem egy svájci túrára vele, de most, hogy kiadtátok ezt, kissé bizonytalan lettem, hogy ezzel induljak Svájcba. :) Na ez még eldől. :)

További hasonló lendületet srácok! Atomkirály-Istencsászárok vagytok!

u.i.: csak halkan: egy HD panel lenne még a mennyország. ;)