• szabeszka
    Szia Berczy! Jaja, a 154-re gyúrok, jelenleg egy overhead panelt építek, meg az autopilot-nak vezérlőt, szépen lassan.... Tekintve, hogy a YAK nálam ramaty, nem foglalkoztam vele, egy iskolakört a 134-el tettem, de az sincs nagyon kész, úgyhogy hagytam is pihenni, remélem fognak a srácok egyszer csinálni valamit vele, mert érdemes a nagyvas szintjére emelni FSX-ben. Persze igaz ami igaz, nem rossz azért elsőre. Érdemben nem tudok róla nyilatkozni egyébként. Amúgy akkor bemutatkozom rendszerügyileg is, ezekről tudok nyilatkozni:

i7 3770k (alapon) - Asus 7770 HD 2 gb 2 db monitoron.

FSX sp2 - FTX Orbx Base + Vector + Open LC+ LHsim magyar repterek + Mas + Landmarks + OPUS + FSUIPC + EzDok + REX 4 TD + ENB serials... Miegymás, most megint van 1-2 új dolog amit tesztelnék, ha lenne elég időm.
    A Jimzpage-féle kijelzőt csináltam meg arduinoval, de mint az tapasztaltam nem épp a TU -ra lett kitalálva, mert néhány dologra nem reagál, gondolom az analóg műszerek miatt, szemben például egy NGX-el, vagy mondjuk egy Garmin-nal felszerelt repülővel. Erre még keresem a megoldást de nemzetközi fórumokon sem kaptam választ rá (mycockpit.com)....

Ja és remélem ismeritek a DLLFIXER nevű programot, szimulátorosoknak kötelező! Ezt minden "indulás" előtt végigfuttatom hipp-hopp.

Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2014.09.11. 14:35:22