Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.origo.hu/utazas/hirek/20140303-hibaztak-a-malev-pilotai-egy-2011-es-incidensben.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
ha sikerül az ismerkedés a programmal akkor elgondolkodom egy komolyabb dolgon, de ez a lotgitech nem tûnik rossznak. (amúgy is minden logitech itt az asztalon😄)
!Forza Ferrari!
7-10 és 12eFt 3DPro mint itt a Frenky képén is!
Én biztos azt venném...
Link

Ahogy olvasgattam, ajánlott termék még a saitek x52 pro vezérlõ. Ennek ára 40eFt körül van.
Jó lehet még a Saitek PRO FLIGHT YOKE SYSTEM, ami a szarvkormányos vezérlésû gépekhez lehet jó választás, a szimuláció hûségének fokozására.
de ez valami nagyon profi cucc nem?
kezdésnek, lehet valami egyszerûbb kéne ennél.
nagyon amatõr vagyok a témában😊
!Forza Ferrari!
Én nemrégiben vettem egy Thrustmaster HOTAS Warthog vezérlõt, igaz 110e Ft körül van az ára, de nagyon jó minõségû termék. Lehet csak a joystick vezérlõjét külön megvenni gázszabályzó nélkül, úgy 70eFt körül van az ára.
milyen joystick-ot ajánlotok a játékhoz?
minden árkategória érdekelhet.
elõre is köszi mindenkinek!😊
!Forza Ferrari!
Közben sikerült beállítanom a http://www.venetubo.com/fsx.html oldalon a Prepar3D.CFG omat is. Várom a segítséget Urak :-)
De tudod mire vagyok kíváncsi, hogy az A380-as gépet vajon melyik fejlesztõ fogja bevállalni??
Ha valaki meg csinálj, és méghozzá használhatóra is, akkor egy cseppet ütni fog szerintem szimulátoros társadalomnál.
Találkoztatok már olyan EZdok hibával (jelenséggel), hogy amikor külsõ nézetrõl visszaváltok virtual cockpit-ra, akkor nem vált vissza, hanem a manuálisan kell a jobb egérgomb, Cockpit -> Virtual Cockpit menüpontot kipipálni. Egyik almenüpont sincs kipipálva, még a sima "Cockpit" sem.
Nem mindegyik géptípusnál csinálja ezt.
Az a hiba, hogy a külsõ nézetnél nem látszik a repülõ úgy tûnik megoldódott.
Ha egy új repülõt adunk hozzá az FSX-hez, le kell futtatni az EZCA config.exe programot -> Configure FSX.
Ez úgy tûnik megoldotta a "pár paneles" külsõ nézetet.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
de ez így Khunos amit a németbõl kevertek a németek heccelésére
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Akkor megint ki derült nincs a piacon egy értelmes 757-es sem. Ez sajna nagy kár. <#rinya>#rinya>
Ez éppen olyan mit az airbus-ok közül A330,-200,-340,-és 360.
Cak wilko, na de az!!! meg vettem azt is anno 5 áve dobozos verzióban fs9 alatt is szar fsx alatt deto. PL hiányzó textúrák a vc cocpitban, vezethetõsége sem mondható jónak, számolni azt abszolút nem tud. Sülyedési értékeket.
A black box A300-sa az messze veri a wilco-t. Õszintén szólva nekem egy kicsit még olyan ki forratlannak tûnik,
van rajta még mit dolgozni. Nálam a földet érés olyan érzéketlen nem tudom levegõben vagyok még vagy már földet értem. Nem kapok semmiféle vissza jelzést, annyira puhán teszi le a gépet. Ha meg földet értél akkor meg nyomnod kell egy kicsit lefelé az orrát, hogy végre valahára teljesen földet érjen a gép, túl sokáig tartja az orrát a levegõben. Szerintem, ez a valóságban nem egészen így van. bár ezt nem tudhatom teljes pontossággal.
Nagyon könnyû súlynál, meg alig akar fordulni, közvetlen leszállás elõtt értem ezt a dolgot. Mikor korrigálni kell a gépet, ha szépen akarsz leszállni.
Igazából egy vemhes elefánthoz hasonlíthatnám az irányíthatóságát annyira nehezen és lassan reagál a vízszintes vezérsík mozdulatokra. Ezt sem igazából értem miért van így. Illetve igen mert az érzékelhetõ a fejlesztõk munkájában, hogy szeretnék nagyon is a valóságot vissza adni, de azért még egy pár finom hangolás el kelne.
A logó light-ot azt el kell teljesen felejteni mert sajna nincs, kapcsolója van na meg mûködik is de nem látható a fénye és a 0.66-ban sem orvosolták ezt a problémát, de ez nem feltétlen szükséges a repüléshez (de jó ha van)VC-ben a trim ki osztás hiányzik . Összességében nem rossz, jelenleg az én véleményem szerint a legjobb a piacon.Szép tiszta textúrák szinte mindenhol, az éjszakai belsõ cocpit fények is nagyon szépek, az fmgc-je is valósághûen jól programozható. A hibás dolgoktól eltekintve én szeretek vele repülni. De még erõsen foghíjas.
Elnézést,hogy eltértem a tárgytól, de remélem egy kicsit én is tudtam segíteni azoknak, kik airbus-ban gondolkoznak, vagy csak egyszerûen boing mellet szeretnék ezt a típust is kipróbálni. Mint én is (rajongok ezekért a nagy dögökért) <#eplus2>#eplus2>.
Na és ugye az ár sem mindegy.
Mert ezeket a típusokat a BB, és a wilco is igen csak olyan 40 euro körüli áron kínálgatja, vagy talán meg is haladja ezt az ár értéket.
Nem mindegy ki mit kap a pénzéért, legalább is én ezt így gondolom. De lehet, hogy valakinek épp a wilko jön be.
További jó repülést mindenkinek. <#integet2>#integet2>
Élvezhetetlen.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy rohadtul elégedetlen vagyok a Captainsim 757-el.
Mint már ezt nagyon régen említettem frissítési szempontból. Anno még a saturnban vásároltam meg a dobozos változatát (elég drágán) Na de nem ez a lényeg nem kaptam hozzá semmi féle kódot csak telepíteni kel oszt jó van. Ez még nem is baj csak hogy a frissítés kód ellenében tölthetõ le a homepages-rõl .
aszem de nem egészen biztosan captain azt Írja fordúljak a doboz kibocsájtójához a kódért. Na az meg ki a tököm ha minden igaz a saturn mert õk rendeltek be ebbõl egy csomót tehát náluk van a az eredeti kód. szóval a kód elkérése lehetetlen nincs meg a blokja és egyébként is vagy 3 éve vásároltam náluk. so-so.
fs9 alatt maga az álom probléma nélkül. FSX na igen ez már macera nincs semmi féle cocpit hang csak a hajtómûvek hangja hallható furcsa mód az autobrake system kapcsoló sem mozgatható vc módban de a leg furcsább az egészben, eleve úgy tölti be az fsx a gépet, hogy minden rendszer ki van kapcsolva de a hajtó mûvek járnak mint az õrült. sehogy nem tudtam orvosolni a problémát, gondoltam egy update majd megoldja de ez kód nélkül lehetetlen. Na a kisregényem után a kérdésem a következõ lenne.
A qualitywings 757-se mennyire jó? mennyire realisztikus?
Mert mintha valahol olvastam volna nagyon régen ki dobott pénz az ablakon érte (bár ez nem biztos lehet, hogy tévedek) ha valakinek esetleg megvan és a tapasztalatát megosztaná velem annak nagyon örülnék jó vagy rossz mindegy, meg akinek nincs de hallott a dologról valamit azt is szívesen veszem.
Szerintem captaintól nem fogok már semmit sem vásárolni, az áraik alapján erõsen prémium kategóriásak, de ahoz képest a gépeik nem igazán ide tartoznak szépek meg minden fs9 alatt remek is de egyébként nem váltak a szivem csücskévé.
Köszönöm elõre is a választ sziasztok, és jó repülést mindenkinek. <#integet2>#integet2>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ezért szopesz hogy nálam AMD és ATI van. 😄
#27778: ötlet erre valakinek?
A HIGHMEMFIX megvan a
EZdok-kal váltok kategóriát és így történik meg a hibás kirajzolás, nem "kisétáltam" a VC-bõl.
Eddig csak olyan modellel fordult elõ (nem mindegyiknél), amit addon-ként telepítettem.
Pl. a MJ Dash8-al nem volt ilyen probléma. A videokártya: Radeon HD6870-es.
A gépet a Buffalo Virtual honlapról szedtem le, gondolom ott úgy készítették el az aircraft.cfg fájlt, hogy alapból jó legyen.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Vagy csak szabálytalan módon úgy próbáltál külsõ nézetet elérni, hogy a VC-bõl "kisétáltál"?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az miért lehet, hogy a repülõgép külsõ nézete FSX-ben úgy jelenik meg, hogy csak néhány burkolatelem és a motor látszik? A Buffalo DC-3-asa és az AN-28 is így látható, melynek letöltési hivatkozását az elõzõ beírásomban jeleztem.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Sebaj, majd jól átbaszom magam és megnyugszom, hogy a 134-es nincsen FSX-re. 😊))
Bár az az An-24-es azé' odabasz. Fákknak kellett nékem három kutya, meg új életmód, mikor itten van az FSX... 😄DD
Na megyek és felvagdosom az ereimet. (még An-12 is van X-re, lefosom a bokámat.)
http://www.youtube.com/watch?v=uVHXRFN0zvs
http://avsimrus.com/f/fsx-aircrafts-79/an-28-47257.html?action=download&hl=an-28
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Fõleg mióta az Unió motorja vagyunk!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>