• almostatys
    Szia! Én is Ice AI-t használok,nálam is előfordulnak ilyen hibák,de próbálom korrigálni egyénileg. Nekem pl nincsenek Qatar 787 textúrák,csak a függőleges vezérsík látszik a Qatar gépekből,ezért én innen: http://unitedtrafficteam.com/ töltöttem hozzá liveryt és most frankón működik.
    Amúgy már többen említették a srácoknak azt általad is leírt hibát és elvileg a v5.01-es frissítésben korrigálják majd.

Nekem amúgy azzal is gondom van,hogy vannak olyan repterek mint pl: az új Hamad Doha, ahol annyi gép van egyszerre az égen,mint a fene és mind le akar és egy idő után le is szállnak Hamad-ra,viszont felszállni egy sem akar közülük,így egy idő után megtelik a reptér. :-) De érdekes,hogy csak a Qatar gépekkel van ez a probléma Hamad-on,de pl előfordult már ilyen az FSDT féle KLAX-on is más gépekkel. Egyszerűen hiába állítom az Airline Traffic Density-t FSX-ben akár 4%-ra,akkor is ugyanannyi gépem van,mint ha 100%-ra húzom fel a csúszkát. Kár,hogy ezeket a hibákat nem korrigálták az előző verziók óta sem,mert jó kis traffic pack lehetne ez az Ice AI Traffic,főleg,hogy a legújabb gépek és Airline festések is benne vannak.