Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Próbálta már valaki a Majestic Dash 8 VOR navigációját a Szolnoki kifutón Budapestre (117.30) beállítani?
Nekem nem mutatta a mûszer az irányt és távolságot, csak pár kilométer után, ha Pest felé repültem.
Ellenben pl. a Cessna-n beállítom, az már a szolnoki kifutón is szépen jelzi az adatokat.
Vagy valamit rosszul állítottam be? De ha rossz beállítás lenne, akkor pár kilométer után miért kezdte el mutatni az irányt és távolságot?
Nem is értem mi a szart kínlódunk...
Vagy csak én...?<#confused>#confused><#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes>
Repültem az elõbb egy LHBP-LOWW iFLY737-l!
Mámor egy sikoly!
Az elõzõ hetekbe már megszokta a szemem a "diafilmet" és nem gyõztem csodálkozni,. hogy az FS9 annyival nem csúnyább, mint amennyivel többet adnak ezek az "újabb" programok és közöttünk szólva ezekkel nekem eddig csak a kínlódás jutott!
Szóval most besötétedik, újra tankolom Bécsbe a gépet és indulok tovább Frankfurba!
Persze FS9-l....<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
A Budapest Mega Airport X-et érdemes feltenni ha a az LHsimualtions Budapest Liszt Ferenc repülõteret (LHBP) akarja valaki használni?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
talán majd az erõsebb géppel is készíts vidit, ha majd összeáll<#eljen>#eljen>
Hálás lennék ha Ti is összehasonlítanátok, láttok-e különbséget...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Újabb kép... így már gondolom tiszta sor... 😊))
Amikor 30-ra konviztam õket ugyanúgy akadtak, most kiraktam 'Auto'-ra a beállítást - most jónak tûnik... Na majd meglátjuk... 😊))
Próbáltam egy másik videót is, de ez is akadozik feltöltés után. Szerintem az fps-el van a baja, megpróbálom visszakonvizni 30 körülire, hátha...
Ám az is hozzá tartozik, hogy nem húztam fullra a grafikát, sokkal feljebb mint ami a régi vasamon volt, az igaz, de most sincs maxon, mert csomó dolog értelmetlen, illetve nem tartok rá igényt. Mint pl. rohadtul nem vagyok kiváncsi egy tõlem 120km-re levõ felhõre. Ilyen a valóságban sincs, vagy ritka mint a becsületes politikus. 😊) Így ezt a csúszkát alapból lehúzom 60 körülire, máris spóroltam egy csomó fps-t. 😊))
A gyári ajánlott grafikán még egy picit húztam feljebb, így is stabil 70-80 fps-em van azon a difólt katonai repteren. De eléggé elkeserítõ hogy (talán az újraírt grafics endzsin miatt?) betöltés után illetve nézetváltáskor alkatrészrõl-alkatrészre rajzolja ki a röpcsit. Elõször mikor megláttam az állam leesett...és nem a tetszéstõl... Azért eléggé komikus hogy 8GB memóriából és 2GB videomemóriából nem tud úgy gazdálkodni a progi hogy ne így rajzolgasson a képernyõre. Az hogy az FSX ennyi memóriával szintén töltögeti még a textúrákat azon nem lepõdtem meg - igaz kábé tized annyi ideig, mint eddig, szóval már át tudok a problémán lendülni... 😊))
A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy mivel házat nem cseréltem, az új hûtõventi kilóg a síkjából, így azt az oldalát nem tudom a háznak visszatenni... 😊)) De nagyon nem bánom, mert olyan csendes a venti hogy így is kábé negyede a régi hardveremnek. 😊)) Mondjuk hûtésileg sem árt, bár az is tény, hogy míg a régi C2D ontotta magából a hõt, addig ez olyan mint a jég, még egy óra FSX használat után is... 😛
Nézz majd rá vele a P3D-re! Kiváncsi vagyok ezen hogy muzsikál!
Én még mindig VGA nélkül poroszkálok és nem kizárt, hogy behúzok egy Nvidiát mert AMD piac szét van bombázva valami miatt...
Az FSX az a videó alapján fantasztikusan megy!<#taps>#taps><#worship>#worship>

Mint látható, túl sok állítási lehetõség nincs... 😞
Mondjuk akinek szintén fenn van ez a Nvidia Driver, kipróbálhatná hogy nála milyen eredményt hoz... csak hogy szûkitsük a kört...
Vagy legalábbis jó sokat mellé kell még pakolj pézetet... 😞((
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Hááát, ha nem is nappal...de éjjel bizony sokat repülõzök mostanság... 😊)))
A vas úgy fest maga a tökéj, hála Fotelzoli hathatós segítségének - én legutóbb 7 éve válogattam össze magamnak hardvert, azóta nem nagyon követtem nyomon a fejlõdést, így egyszerûbbnek láttam ezzel megbízni egy szakavatott öcsisajtot... 😊))
Nem volt olcsó a mulatozás ez tény, viszont az elkövetkezendõ újabb 6-7 évben ismét nem fogok egy fillért sem fejlesztésre költeni, szóval ha elosszuk a végösszeget az évek számával, már nem olyan rettentõ az ár. 😊))
Az alábbi Albatros video már az új vas alól készült, de mint azt mondtam, a Tecsõ sajnos elk*rta rajta az fps-t, tökre beszaggatta, míg a nálam levõ 1,6GB-os mp4 olyan 50fps-körüli értékkel játszódik le. Lehet kéne nézzek egy másik kodeket és átkonvizni, hátha akkor a Tecsõ nem cseszi el az élményt... 😞((
Leírhatatlan a fíling mikor LHSim LHBP-re iFly-vel olyan 40-50 fps-el érkezek meg és sehol egy röccenés sehol egy belassulás... 😊))) A többi egyszerûbb gépet már ne is említsem.... 😊)) Anno a Carenado Cirrus totál megfektette a gépem, néha 8-10 fps-t tudott csak szegénykém kipréselni magából LHSM körzetében. Most ugyanez az érték 70 és 100 közt ingadozik... 😊))
Ja persze KEX, MEX, REX, SEX felpakolva és beállítgatva... 😊))
Szóval egy új dimenzió nyílt ki számomra, nyugodtan mondhatom. Nálam mindig sokat számított az fps, és nekem bizony a 27-30 nem elég. Mondják hogy a szemnek az már folyamatos, én meg erre azt mondom a nagy lóf.szt! 😄 Nézd meg ugyan azt a képet-gépet-sceneryt 50 fps-el és majd rájössz mennyire odab.sz az utóbbi fps értékkel egy leszállás! De ez csak az én személyes véleményem, az én hülyeségem, nem vitaindítónak szántam ki mennyi fps-t szeret. 😊))
Nem is említetted az építkezést...! <#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Akkor most éjjel nappal a levegõben...?
Mesélj! Milyen a paripa?
De ne egy szóban!
Sõt! Akkor már a videóknak sincs akadálya...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>