• Feketegyöngy747
    Szia.
    Köszönöm a segítségedet, hát valamit értettem valamit meg nem a le írtakból, ez sajnos az én tudásom hiányát bizonyítja.
    Mint ahogy azt már sokszor le írtam itt a fórumban sajna időm hiányában nem tudok úgy belemerülni az fs rejtelmeibe min azt szeretném, és meg mondom őszintén majdnem hogy egy fél programozási szak embernek kell lenned az fs-hez, hogy minden zökkenő mentesen menjen.
    Én pont az az ember vagyok ki többet szeretne tölteni inkább a repüléssel és minél többet meg tudni róla. Mint a programozásról vagy a rengeteg hiba utáni keresésről. És szerintem van még egy pár hozzám hasonló végfelhasználó ki ugyan ebben a cipőben jár.
    Ezért is jó, hogy vannak olyanok mint te is kik többet tudnak erről mint én egy egyszerű vég fel használó.
    Ezért köszönöm még egyszer a segítséget.

Leírom milyen ki egészítőket használok ,így talán teljesebb képet lehet kapni az egészről.

FSX GOLDEDITION
    FTX GLOBÁL+VECTOR
    OPUS
    REX ESSENTIAL PLUS OVERDRIVE
    PRO ATC-X

SCENERIES
    Abból vegyesen AEROSOFT FLYTAMPA FSDREAMTEAM, TAXI2GATE, TROPICALSIM, és még más a nevüket mindenek nem tudom.

Repcsik
    AEROSOFT AIRBUSX
    BLACK BOX A330
    CAPTAIN 767
    PMDG 747-400-8I/737-600-900

Mind ezekhez van egy i7 2600( a proci húzva van aszem 3.9-4, ezen van még egy vízhűtés)/ ati HD6950 sapphire Toxic 2gb/ddr3 kingston 8giga 1333mhz/ ssd 120gb (igaz ezen csak a rendszer fut)/ westerndigital vinyó 8mb 1tr (ezen van az fsx).