FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Na, hát közben én is tettem vettem, gondolkodtam, keresgéltem. Szóval, közben nekem is meglett a SEO, de köszönöm a linket! Vicces volt, mert rátaláltam, (azt nem tudom eddig miért nem...) és mondom jó, nem a maga keze munkája, de nézzünk rája. Töltődik épp szép komótosan, ahogy a flightsim.com-tól megszokhattuk, idenézek, látom írtál. Olvasom töltés közben és írod, segédkeztél eme festésben. Írd és mondd, egyből sokkal több kedvem lett ránézni így. Aztán a readme-ben olvasom: " Special thanks Tibor Kókai", több már nem is kellett. :))) És hát szép is... :)
...és igazad van, közben realizáltam, bizony R-06-ost láttam, 07-est csak szeretnék. :))) De való igaz, csak a másik fajtához, a free-hez volt. Azé' nem ugyan az. :)
Na mindegy. Lényeg, hogy nem kérdőjelezem én meg az eljárást, csak lesni akartam holmi viodeókról, de eszerint azt leshetem. :)
Megyek, gyakorlom a dolgot most a SEO-val. Egyébként tetszik a repaint, a cockpit szinte full a Tied, de azért jópofák az apró különbségek, mint pl. az a régi, dombornyomott felirat lent, ami nálad a klasszik piros, itt sárga, nálad le van jőve egy része, itt fent van az egész... Ezért szeretem az igényes festéseket. :))) Na megyek, mert csak pofázok, oszt nem gyakorlok. :) Lehet még jön vidi, ha sikerül szépen csinálni. :)))
Még egy kérdés: légcsavar kisszögön, az ugye a full prop pitch?