Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Pedig még bõven tudnál szépíteni rajta.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Szabad a gazda...

Clidey
Ha egy szóban kéne összefoglalnom és stílusosan, akkor: HA-SÍT 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Maestro aztán a 4700K hogy muzsikál??? 😊)))

Clidey
Nem semmi ez az orosz kölök...

Február 14-i állapot:

Tegnap este pedig:

Találós kérdés lehet a végére: milyen röpcsirõl beszélünk? 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
A Tecsõ sajnos elk*rta a videó minõségét. Az eredeti teljesen folyamatos, a Tecsõre feltöltött meg már akadozik... pedig nem sikítozott hogy nem jó neki a formátum mint ahogy némely esetben szokik feltöltéskor.

Van ez a ShadowPlay vagy mi a szösz ebben az Nvidia driverben...ne kérdezd hogy csinálja, de ha bekapcsolod, majd FS-ben (vagy bármely más játékban) nyomsz egy F9-et, az utolsó 5 percet elmenti vinyóra úgy, hogy meg se rezzen az fps egy pillanatra se! Pedig egy régi SATA-s vinyóm van, ami pedig bõven adna okot a röccenésre, de úgy keletkezik 1,5-3 giga video, hogy közben megy az FS 50-60-70 fps-el... :-O

Inspectort nem igazán akarok telepítni, bõven elég nekem a gyári driver, meg az is, ahogy jelenleg az FS kinéz. 😊

Papirzacsi
Az fsben is iylen elmosódott a pálya? Be kéne állítnai az nvidia inspectort ha még nem tetted meg.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Voltam már de nekem csalódás.

*hagyjátok 😊
Errõl a szép vc-rõl jut eszembe, hogy a hétvégén volt alkalmam kipróbálni a highfly szimulátorát. (737)
Jaj de messze van az én kis székem meg az íróasztalom attól ami ott van! Ha van lehetõségetek kipróbálni ki ne hadjátok!
Clidey

Köszi! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szia!
Neked milyen kiegészítõk vannak telepítve az FSX-hez?

Köszönöm szépen a segítséget,kifogom próbálni. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szia!
Ez is egy olyan gép C172 trainer:
http://www.a2asimulations.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=9&products_id=56

Hali!

Megint elkezdtem FSX-ezni és érdekelne egy olyan repülõgép mód mint a Diamond DA-20 Katana 4X,tehát hogy jól kivan dolgozva,olajat,vizet fel lehet tölteni,elromolhatnak dolgok,mutatja a fogyasztást,stb... Ilyen repülõgép módot keresek,mindegy hogy személy szállító vagy kisebb propelleros.

Másik kérdés, hogy láttam olyan YouTube FSX videót, ahol a leírásban szerepelt, hogy Active Sky next + REX essentials +OD volt telepítve.
De ahogy a két termék leírását nézem, mindkét kiegészítõ az idõjárás, felhõk élethûbb szimulálására lett kitalálva. Ezek szerint nem kell a kettõ együtt. Vagy mégis lehetséges mindkettõt használni, és jobb is lesz a szimuláció?

Szia,
Köszönöm a választ. És a Budapest Mega Airport X-et érdemes feltenni ha a az LHsimualtions Budapest Liszt Ferenc repülõteret (LHBP) akarja valaki használni?

Hypo
hali a GLOBAL forumába nézz utána esetleg milyen addon ok mennek vele és miknek okoz problémát.
A tobbi FTX cuccnál mindegy mert úgy is FTX centralal kapcsolod be ahol epp repulsz

eyecandy
Köszönöm, hasznos volt! <#integet2>

Sziasztok!

Érdemes az alábbi kiegészítõket ebben a formában megvenni, telepíteni, vagy van más alternatíva, ami szóba jöhet:

- FTX Global + egyéb FTX Orbx régiók, repterek pl. FlyTampa (felesleges-e a global, elegek-e a régiók csak?)

- Active Sky Next + REX Essential + OD -> ezeknek van-e más, jobb alternatívája?

- Érdemes-e a Mega Airport Budapest X -et feltenni, vagy elegendõ az Lhsimulations Budapest Liszt Ferenc repülõtér (LHBP)?

Talán ez segít.

Fapados menetrend

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

eyecandy
OFF
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy milyen fapadosok mennek Budapestrõl? Van valahol ilyen lista?

Annak aki nem ismeri.
ORBX reptereket használóknak. Egyenlõre csak USA, de készül a többi is

FTX North America FTX NA Regions and Airports

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Én erre gondoltam:
Ez nem az a gép!
Én használom, de pont nem a 90s modellt hanem a 70s-t.
Hypo
meglesem nekem megvan valamelyik kulso hdd-men es max kiirom neked

Szépen kidolgozott gépnek tûnik, de a szimulált repülési tulajdonságainak érdemes azért utánanézni.
http://www.youtube.com/watch?v=00NmkjXqwmg

Hátha valakit érdekel:
Canberra PR9 (Boxed Pre-order)
http://www.justflight.com/product/canberra-pr9-boxed

PRE-ORDER OFFER £24.99 / €30.95 / $37.99 (Price after release: £29.99 / €37.95 / $44.99)
DOWNLOAD released Wednesday February 19
BOXED released Friday March 28

Én itt olvastam róla jó leírást:
http://www.fotelpilota.hu/carenado-ct182t-skylane-g1000-hd-series-fsxp3d-szemle/

Az MD-11-et ne is említsd. HDD crash, minden ment. Nem vagyok hajlandó fizetni nekik a letöltésért, menjenek a francba. Így most nincs meg, pedig jó lenne ha HD-ben itt csücsülne a gépemen. 777-et is megvettem, a 2-ik repülés letölthetõ csomagjából kihagyták a chartokat 2 hónapja folyamatos a reklemáció több vásárlótól. Semmi sem történt azóta sem! Én befejeztem velük.
Airline2sim egy új cég a piacon, hype-olnak õk is rendesen de egy esélyt kapnak, Q400 oktatóanyag van készülõben.
Hypo
jo fejek de azert nagy lehuzas lett az is sajnos, amikor ataltak az online dologra, MD11 traininget megvettem szuper is volt az anyag, aztan mar nem nezhetted csak ugy meg amit kifizettel ( mondjuk en az elejen letoltottem a zegeszet ugy hogy nem kellet a sitera menni hogy lassam) aztan 737ngx trening nyult mint a nyal sokanb befizettek a penzt es vartak honapokat. Az anyaguk nagyon jo de a srac imadja a hypeot, és neha a hype tobb mint a valodi tartalom

Valaki tolja a PT-154B2-t FSX alatt? Nekem a KLN GPS szarul néz kis. Sime Times New Roman fontot rak be a normális KLN font helyett így a fele nem látszik a GPS képernyõjének. Elég idegesítõ ugyanis használhatatlan.

Flight1 T182T megvan ez valakinek?
Igen, ezt a honlapot én is megtaláltam már, nagyon jó oktatási anyagok vannak fenn rajta.

Az Angle of Attack -nak vannak fenn szép, és hasznos videói:

Nick's PMDG 777 Initial Cockpit Thoughts
http://www.youtube.com/watch?v=_tAJ4qz_BYw&list=UURDe2nrsxVaoIsjFS2SpzzQ&feature=c4-overview

NICK'S 737NGX Cockpit Overview
http://www.youtube.com/watch?v=NsRbXG8Wsec&list=TLbzBX8BYzw36im2PIUzKbf0ldjKbY5yc1

Az Angle of Attack-nak lesz ingyenes tanfolyama:
"JetSet is a FREE Jet Transition Video Course from Angle of Attack.
Flying something like a jet brings up a lot new challenges. You’re moving along faster, dealing with most any weather (with some exceptions of course) and you’re taking on a whole new list of things you need to learn.
Well, we don’t want to leave you behind.
JetSet will be 100% Free FOREVER. And when it starts, you’ll be one of the first onboard."

http://www.flyaoamedia.com/flightsim-tips/secret-jetset-details-released/

Hont
Hátha valaki nem ismeri:
http://www.smartcockpit.com/aircrafts-models.html

Részletes leírások a különbözõ típusokhoz: pl. Dash8Q400, PMDG 737, 747, MD11, 777...
Ha valakinek van olyan hivatkozása, ahol akár az eredeti típusok (nem feltétlenül a szimulátoros verziók) üzemeltetési, szerkezeti leírásai találhatóak, közzéteheti, biztos sokakat érdekel.

Hont
Fsx-hez?
Csak kompromisszumokkal...!
Valószínûleg nem lenne probléma a zökkenõmentes futással 😊

gcs7e7
Köszi a segítséget, megoldódott! 😊

Pici off!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindig is olyan gépet szerettem volna, amin elfut az FSX akadás nélkül, akár Quad HD-ban is! Ezért úgy döntöttem összerakok neki egyet! Szerintetek ezen elfutna? <#idiota><#idiota>

Proci: Intel Core i7-3970X Extreme Edition 4.0GHz
Alaplap: Asus X79-DELUXE
Memória: Corsair 8*8GB DDR3 1600MHz = 64GB
Videókártya: Gigabyte GTX TITAN 6GB DDR5 (4db SLI-be kötve.)
Háttértár: Samsung SSD 1TB EVO (3db)

///M I Love BMW. :)

Hypo
sajnos ez van, viszont igaz nem szimulátorokra jellemzõ, de a game indsutry-ban a pre-order. beták, alfák kora van, dlc ben kapod a valódi tartalmat, ingyen tesztelsz nekik. Steam ehhez nagyban hozzá járult, a legutóbbi ilyen nagy dolog a Total War ROME 2 amit a marketing hypenak es pre ordernek köszönhetõen magas áron adtak ki sietve egy fost. A játékosoknak, a vevõknek sokkal megfontoltabbnak kellene lennie. Ezért örülök is, hogy felhoztad ezt a témát. Nekem van egy kettõ olyan megvásárolt addon-om, amit már nem tudnék használni, ezért más megoldást kellett választanom. De volt olyan is amihez nincs más megoldás.

Mondjuk az elsõ Voodoo videókártyámra 8 év gari volt 2 év múlva se cég se forgalmazó és...ja kijött az elsõ nvidia😊

Igen, így lenne a helyes, én is erre gondoltam, hogy ha egy, a neten aktiválható program mögül eltûnik a fejlesztõ vagy eladó "háttér", akkor a legális programmal rendelkezõ vásárlóknak kellene biztosítani azt a lehetõséget, hogy akármeddig használhassák/újratelepíthessék a kiegészítõket.
Csak ez ugye szinte lehetetlen, ha pl. a cég csõdbe megy vagy pl. amint írtátok, a vezetõvel valami baleseti vagy egyéb egészségügyi probléma történik.

Itt az EZdok példa:
http://www.simforums.com/Forums/ezca-20-wish-list_topic38545_page6.html

2011-ben (március) írta a fejlesztõ, hogy:
"Now we complete creation of version 2.0 and we want to know your wishes and improvements which you want to see in version 2."

2011 július -egy fórumozó:
"I doubt we see a v2.0, the author of this addon (Marniftarr) hasn't sign in to the forum in months. looks like this addon is dead and what we have is the end of the road."

2011 augusztus -a fejlesztõ beírása:
"The release 2.0 is delayed to middle of autumn."

2011 október -a fejlesztõ:
"The v2.0 will be released anyway. Now we have some trouble in v.2 engine. Please will be patience."

2012 augusztus -fejlesztõ:
"I was absent long time. Now I with you. Many suppose that I was absent because of health deterioration. In the spring I made small operation on my body, and I was put out of action for long 6 months."

2012 december -fejlesztõ utolsó beírása:
"The presets is done. Now we prepare documentation because v2 very hard for understanding (but simple for use).
Painfully to read to me questions about release of the new version because everything is ready for release but if I will release v2 now, I won't be able to support the new version and I won't be able to release updates because I work over the project myself now. I was a little tired and I took vacation till Christmas. It is only short info. I am here. I with users."

Bár a beírásokból az is kitûnik, hogy a fejlesztõ ingyenes upgrade-t akart, a Flight1 eladó viszont pénzért adta volna, vagy adná. Lehetséges, hogy ellentét van a két fél között, így kétségessé vált az EZdok jövõje.
Majd meglátjuk.

Üdv,
Péter

Nekem így van az IGFLY. Megvettem a tuskót ami nagyon szép lett, de még nem volt befejezve. Olyan 90%-s volt. Látványra ezerszebb szebb mint a PT csak a rendszerek még hiányosak voltak. Erre pár éve közölték hogy a vezetõ fejlesztõ autóbalesetben súlyosan sérült így bezárják az oldalt és minden olyan usernek aki bármikor valamit megvett ingyen odaadják a teljes fejlesztésüket.

A gond az, hogy elveszett a user/pass kombóm így baszhatom mert support sincs ami újat adna.

Hypo
a legal-tól függ minden, az apró betûtõl, mert ha abban az van hogy tulajdon képen te csak lizingeled tõlük akkor ha megszûnnek az már nem az o gondjuk

Hypo
persze ahogy a válság elött abizonyos penzintezetekrol se gondoltak volna hogy becsodol😊)) azert PMDG szerintem nem fog megszunni😊)

Clidey
Jogos a kérdés, és az aggodalom. Szerintem egy magára valamit is adó cég ezt nem teszi meg a vásárlóival. Gondolom valamiféle törvényi kötelezettségük is van erre. Legelábbis azt tartanám logikusnak és fairnek.
Csak az bizonytalanít el, hogy itt van például az AirSimmer, aki ugye 2009 óta gyakorlatilag agyhalottként funkcionál; semmi ápdét a szarukhoz, a supportot meg egy önkéntes emberke végzi - ha végzi. Legtöbbször csak a júzerek próbálnak segíteni egymásnak. A fejlesztõk gyakorlatilag eltûntek. És mindezek ellenére mind a mai napig ha az oldalukon a BUY ikonra kattintasz, szépen elkezd csordogálni lefele az Airbus, meg lehet vásárolni. Szóval izé...ilyenkor vajon mi van? :-/

[HUN]FaTaL
A Valve egy pöttyet nagyobb cég, mint a PMDG vagy a Flight1.

http://goo.gl/gd6Zi5