• Clidey
    Sajna videót én sem találtam e kérdéskörben így csak a saját szememmel milliószor tapasztaltakra tudok hagyatkozni... :)
    Sőt, régen nálunk egyfajta "mérce" volt hogy iskolakör vontatáskor leoldás után a vontatógép végig alapjáraton süllyedve szállt jelre. :)

Szóval nem tudok mást mondani mint amit a videóimon is látsz; sacc/kb viszonylag magasan megfordulom a negyediket, elhúzom a sebit 100 körülire, aztán mikor már majdnem a küszöbnél vagyok egy határozott mozdulattal nagyklapni+rányomás+gáz alap. Aztán jön szépen befele a föld. :)
    Ahogy írod hogyan csinálod szerintem ott lehet a bibi hogy nem jól választod meg a besiklási szöget. Úgy próbáld meg hogy alapgáz+full klapni, és ne gyorsuljon de ne is lassuljon. Akkor jó a besiklási szög. A sebi olyan 100-110 körül legyen. Onnan már csak egy határozott szögmegtörés/felvétel és lenn is vagy.

Felszállni szerintem meglehetősen egyszerű vele, ráadásul nagyon szépen visszaadja az eredeti gép fílingjét is - légcsavar kisszög, kisklapni, teljes gáz, bot koppig orra, majd ahogy jön el a farka lassan vissza középhelyzetbe de addigra már szinte el is szívódott a gép a földről. Aztán 110-120km/h sebi belő, kemény +1-1,5 varió és hasít felfele mint a szélvész! :D

Nem tudom a WIlga cikk merre található, de ha jár majd erre esetleg a Fotelzoli majd megmondja - úgy tudom valahova felrakta ezeket a cikkeket pdf-ben.

Additional ungaréze festésről én nem tudok, csak arról amit én csináltam ill. van még a SEO is amiben egy picit segédkeztem a repainter srácnak (a nevére sajna most nem emlékezem) de szerintem Ő is felrakta az avsimre vagy a flightsimre. A rendőrségis festésről csak halvány emlékeim vannak, mintha láttam volna, de bizonyára nem ütötte meg az általam felállított mércét ha nem raktam el az archívumomba. De lehet keverem is a régi FS2004-es Wilgával mert arra viszont emlékszem hogy ahhoz volt Rendőrségis festés. Szóval kicsit kusza a dolog.
    Külföldi festéseket viszont nagyon szépeket csinált az a lengyel srác aki azt a Tajvani vagy miaszösz kígyós-békás-sárkányost is csinálta. Az Ő cuccait tudom ajánlani, nagyon szépek. Igaz kicsit koppintott is rólam; mikor felraktam az első privjúkat a Unitra eredeti rádiószettről a panelen, egyből berakta ő is a saját festéseibe... :) De rendes volt, mert megköszönte az ötletet. :)