• berczy #28862
    Az igazság az, hogy ezzel kapcsolatban akartam is már eszmét cserélni, ugyanis sok-sok Wilgás videót megtekintettem, de megmondom őszintén, nem igazán találkoztam olyannal, ahol sokkal magasabban jönnének be. Ha sokkal magasabban vagyok, akkor nagyon felgyorsul és ellebeg, mikor meghúzom.
    De ha már itten vagyunk: Ha jól gondolom, asszem 300 láb magasan kell kezdeni a bólintást úgy, hogy gáz alapra és full flaps. Viszont mi a sebesség, ill. a süllyedés szöge, amivel kb. hozni tudom a 95 km/h földetérési sebességet és nem lebegek el?

Következőképp csinálom: Jövök befelé, igyekszem tartani a magasságot, full hasra trimmelve, ~120 km/h sebességgel, mikor bemegy a pálya a motorburkolat mögé, lerántom alapra a gázt, full flapst nyitok és próbálok tartani kb. 110 km/h-t, majd a lebegtetés, TD. Ha viszont túl magasról jövök be, akkor mindig felgyorsulok 120-130-ra és akkor már ellebeg a masina a pálya felett.

Mik lennének a pontos paraméterek, magasság, sebesség?
    Másik kérdésem/kérésem: A fotelpilota.com-os, Wilgás cikket meg tudom még találni valahol? Botor módon nem mentettem, amikor szóltatok, hogy nyista tovább. Az nékem a Wilga Biblia. :)))

u.i.: Egyébként szépen felszállni sem könnyű vele. :)
    Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.08.27. 15:20:38