FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Feketegyöngy747 #28836 Már megtettem és most elég jól működik. Köszönöm szépen ezt a kis segítséget.
Ne érts félre egy videó kártya kicserélésére én sem úgy gondolok mint valami isteni csoda tételre, de viszont az tény sokan a gforce-ot javasolják az fsx-hez, ha a youtub-on is megnéz az ember egy pár kis leírást mindenki szinte kivétel nélkül a geforce-ot használja talán egy v. kettő ati-sal találkoztam és még nikN-nél is ezekkel a kártyákkal lehet találkozni, valami csak van benne. Nem?
Az én procim egy 2600-as i7 intel az igaz nem k, sorozatú(mondjuk ezt azért bánom egy kicsit akkor meg kellet volna venni még ha valamivel drágább is volt) de ezt is meghúztam egy 4 köruli értékre. Meg nem valami nagyon drága gtx-re gondoltam. Az én konfigom szerint, ahogy nikN-nél olvastam egy gtx 570,580-as az ideális, (talán még az 560 is belefér, de abból viszont a ti).
Hát ezek amikre gondoltam, ez a csekély kis változtatást szeretném meg valósítani.
Új gépet meg nem fogok a közeljövőben összerakni, meg mondom őszintén már eleget költöttem az fsx-re. Én nem nagyon látom értelmét a legújabb processzornak meg valami új alaplapnak( na ugye abból is valami komolyabb kell nem a legdrágábbat, de azért nem valami 40-50 ezer ft-os alaplapba például valami 80-90 ezres procit belenyomni). Na meg akkor még a videokártya. Óóó.......inkább hagyjuk!!
Amit én most nézegettem magamnak utoljára, az alaphangon 300-350 ezer papír lenne. Majd ha egyszer nagyon sok pénzem lesz ismét. Na meg különben is azért az én gépem nem olyan rossz, hogy egy komplett cserére szorulna.