FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
metaxx #28817 A Saiteket köszönöm, de nagyon nem értek egyet vele. Nekem volt X52-m. 1 év után elkezdett random bal vagy jobb csűrő végállásba kiugrani. Ezek aztán rendszerint zuhanással végződtek. Repül repül repül, egyszer csak hozzányúlás nélkül a csűrő kivágódik végállásba, onnantól slussz. És ez mondjuk ivaon rohadt kellemetlen volt. Nem egyszer. Fél évig kerestem, többször szétszedtem, hogy hol a hiba, egyszer egyszer egy kis szétszedés kábelmozgatás ideiglenesen segített. Aztán egyszer felb@szott, és kivágtam a pics@ba. 35E jobbra át. Szóval a Saiteket ha még egyszer meglátom, felgyújtom, lezúzom egy pöröllyel, és levágom a taigetosz-ról a roncsait! Halál a Saitekre. Persze a Support csak annyit írt, sose fordult még elő ilyen, meg hogy vigyem vissza. Mikor már lejárt róla a gar. és németországba. Mert hogy onnan rendeltem anno. Szóval, kösz, de Saiteket soha többet. :D Logitech Rumble Pad F510. Ennél jobb nem kell. Amióta ez van, békésen repkedek. :D