• Feketegyöngy747
    Üdvözletem mindenkinek.

Nem tudom, hogy láttátok-e már az Aerowings Procession Simulator (PSX10) 747-s típusú termékét, az Aerosoft honlapján vagy esetleg máshol?
    Videó bemutató is van róla a YOU TUBE-N.
    Első pillantásra nagyon jónak tűnik, és ha jól értelmeztem minden mi a valóságban működik egy 747-n az itt teljes mértékben le van szimulálva, traffic forgalom is van, legalább vagy 500 hiba funkció is le van szimulálva, és még miegymás bővebb infó a termék le írásban megtalálható na persze akit csak ez érdekel. Annyi a szépség hibája itt csak panel található szerintem ohne vc. nem lehet nézeteket váltani ez csak cocpit, ez valami nagyon komoly szimulátorozóknak lett valószínűleg ki találva.Meg akik imádják ezt a géptipust.
    De ehhez legalább nem kell az FSX alapprogram, és nem kell egy erőművet működtetni Dual-Core oder Multi-Core Mikroprozessor mit mindestens 2,5 GHz ez a minimális processor követelmény ha hinni lehet a leírtaknak.
    A legnagyobb szépség hibája igencsak 300 euró fölött van elképzelhető nem lesz valami nagy piaca vagy ki tudja?
    Mi a ti véleményetek erről?