33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#28798 Na hát igen...húzzunk le még egy bőrt az Alabeo/Carenado cuccokról.
Nem is lenne vele semmi bajom (na jó, de volna), ha nem egy-az-egybe portolták volna a röpcsiket a maguk párszázezer poligonjával, ami miatt még egy erős hardveres telefonon/táblagépen is szaggat mint a szar - lásd még a teaser múvi is 10-15fps-es...
Szóval szerintem meglehetősen szarcsi-foscsi az egész... -
perko #28797
TheFlight
-
#28796 trauma
SbuilderX-el a Budapest 2009/7/31 dátummal jelzett képeket kimenteni,lehetséges ez? -
metaxx #28795 A beállításaiban szerepel a max wind speed change. keresd meg, ott kts-re tudod szabályozni mi a maximum megengedett szélsebesség változás egységnyi időn belül. -
almostatys #28794 Sziasztok!
Opus FSX-et használ valaki? Nem lehet esetleg beállítani valahogy,hogy minden időjárás frissítésnél ne dobja fel a repülőgépet 5ezer lábbal magasabbra és a sebességet ne nyomja fel drasztikusan? -
#28793 Sziasztok! Akinek lenne eladó saitek pro flight multi panel az kérem írjon üzenetet. Hajlandóságot mutatnék egy megvételére.
Köszönöm! -
#28792 Tehát ha Kánya áll a háttérben süt a nap. -
#28791 Azért remélem megfigyeltétek hogy a Wilga alatt van árnyék a háttérben pedig egy Kánya áll, tehát....... -
#28790 -
#28789 -
#28788 -
#28787 Hali! Én is ezt akartam letölteni, de sajna 99%-nál kipurcant a mega.nz.. a 4.0-ás csomagra hajaztam volna. -
#28786 Ők megszűntek... Még szerencse hogy anno letöltöttem tőlük a legfrissebb pakkot. :) -
bankii #28785 ICEAI traffic. -
#28783 FSX-re valami free egyberakott AI traffic csomag? -
#28782 -
carlosfly #28781 Nekem is ez van :D -
#28780 Oh wow, tenkjúverimáccs, ez már sokkal több, mint amire eddig én jutottam. :) -
#28779 Én erről tudok... -
#28778 Srácok! Az X-es Tu-154-re nincsen esetleg valami szép magyarish festés? Sehol nem találok hozzája valót. A 9-es működik nagyjából, de az nem az igazi, pl. külső nézetből nincs textúrája a pilótafülke belsejének. -
#28777 Repülünk,repülünk!!! bakker,de jó a háttér -
#28776 Nálam ez a fícsör műxik...még... :) -
#28775 Persze, csak ide a fórumra eljutni felér egy rohampálya leküzdésével, legalábbis nekem. Elmenteni a kedvencekben vagy a könyvjelzőben meg nem hagyja magát. -
#28774 Még igen... -
metaxx #28773 Ez DLL hiba egyértelműen.
Próbáld meg hogy uninstallod, futtatsz egy ccleanert a registry-re, majd újra telepíted. -
#28772 Sziasztok! LHSIM-LHBP problémám van. Nem jeleníti meg az épületeket, csak fekete foltok vannak.
Kép: http://www.kephost.com/image/GLE
mi lehet a hiba? Köszönöm, előre is! -
carlosfly #28771 Még éltek? -
#28770 Nekem is ment ez alapján 9-en minden tök jól, de X-en nem. Sajnos hiába tartok be mmindent, fék és autothrottle nincsen. Autopilot van, bár ott van egy apró bug, hogy a magasság tartás gombja nem vriít, de tartja legalább. :))) -
#28769 Most csekkoltam le, betartva a srác minden kapcsolását és nekem a 9-esben tökéletesen működik AP, fék, minden, csak a gyevocskát nem tudtam kilőni, az vagy fázik vagy melege van.
-
#28768 Jaja. Fent van már a masina. -
#28767 Ezt már próbáltad Tomi? :
-
metaxx #28766 <IRL>
Na most húzott el felettünk Siófoknál, az egyik C-17. Saccra, nem volt magasabban 5000 lábnál! Szép erős hangja volt. Haver említette a napokban, hogy Marcali magasságában is megszaporodtak az alacsonyan repülő C-17-ek. Készül valami? Szóljatok ám, ha konzervet kell gyűjteni! :D
</IRL> -
#28765 Sziasztok!
Az egyik gépemen fent van az FSX, de át szeretném tenni a másikra. Az főmappán kívül még mit kell átmásolni? -
#28764 Ami igaz az igaz, se manual, se youtub, de a tutit azt tudják. -
#28763 Ja, pont ezek agyaltam tegnap, hogy mennyire gyarló, meg szánalmas már az ember. Akár ilyen piti dologban is, ha úgynevezett "hatalom" van a kezében, ahogy itt is, a tudás, hogy hogyan kell indítani, még ilyen esetben is mennyire vissza tud élni vele... Ahelyett, hogy segítene, inkább nála jó, indítsam jól és jó lesz. Nemhogy megmondaná. Áhh, bele sem megyek, mert,... Fáking. :))) -
#28762 De persze a sok bumburnyák arról már nem ír, hogy hogyan.. -
Feketegyöngy747 #28761 Üdvözletem mindenkinek.
Nem tudom, hogy láttátok-e már az Aerowings Procession Simulator (PSX10) 747-s típusú termékét, az Aerosoft honlapján vagy esetleg máshol?
Videó bemutató is van róla a YOU TUBE-N.
Első pillantásra nagyon jónak tűnik, és ha jól értelmeztem minden mi a valóságban működik egy 747-n az itt teljes mértékben le van szimulálva, traffic forgalom is van, legalább vagy 500 hiba funkció is le van szimulálva, és még miegymás bővebb infó a termék le írásban megtalálható na persze akit csak ez érdekel. Annyi a szépség hibája itt csak panel található szerintem ohne vc. nem lehet nézeteket váltani ez csak cocpit, ez valami nagyon komoly szimulátorozóknak lett valószínűleg ki találva.Meg akik imádják ezt a géptipust.
De ehhez legalább nem kell az FSX alapprogram, és nem kell egy erőművet működtetni Dual-Core oder Multi-Core Mikroprozessor mit mindestens 2,5 GHz ez a minimális processor követelmény ha hinni lehet a leírtaknak.
A legnagyobb szépség hibája igencsak 300 euró fölött van elképzelhető nem lesz valami nagy piaca vagy ki tudja?
Mi a ti véleményetek erről?
-
#28760 Háth ez nem jött be, hiába írtam át 1-re, sajna autothrottle továbbra sincsen. Persze fék sem. :(
Nézegettem az orosz fórumot, ott többen írják, hogy nekik jó, csak jól kell indíani. Persze videjó alapján csinálom, de nem jó. Nem tudom mit csinálhatok rosszul. :( -
#28759 Oh wow, tényleg.... Sosem jöttem volna rá, pedig kézenfekvő. :)))
Na már csak a fék kell! :))) -
#28758 Sajnos a fék nem akar működni. Van visszajelzés a fék használatakor, műszerfalon is, de abszolút semmi reakció. Robotpilótát nem is néztem igazából, mert manuális iskolaköröket szoktam tenni tesztelésnél. Viszont cfg-ét néztem, abban bizony ki van kapcsolva
[autopilot]
autopilot_available=0 < -------- lám lám..
flight_director_available=1
default_vertical_speed=1800.0
autothrottle_available=0 <---- itt is nulla, vagyis false van
pitch_takeoff_ga=10.0
max_pitch=15.0
max_pitch_acceleration=1.0
max_pitch_velocity_lo_alt=2.0
max_pitch_velocity_hi_alt=1.5
max_pitch_velocity_lo_alt_breakpoint=20000.0
max_pitch_velocity_hi_alt_breakpoint=28000.0
max_bank=25.0
max_bank_acceleration=1.8