FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
throttle #1847 Talált, süllyed..
De csupán azért, mert annyi rosszat olvastam eddig róla, hogy először kíváncsi voltam rá, hogy vajon érdemes lesz kidobni 26 rongyot érte?
Rájöttem, egyenlőre nem érdemes, de mégis kidobom rá, mert az FS3-tól minden kiadásom megvan, ezekből egyetlen kiadás az, amit másoltan kaptam, a többi original. Sőt az FS4-hez annak idején vettem az akkori NSZK-ban egy tervező programot is...
Nos, végülis mivel ismerem a menüpontok helyét, tudom ismerkedés gyanánt használni, de a menüsor szerintem túl széles, és átlátszó (transparency), sőt néhány előreugró ablak is, szerintem a három dll fájl valamelyike lehet a bűnös, talán a main.dll
Felraktam egy régebbi, de profi alkatrészekből összeállított P3 800 gépre, és ott is 15-20 fps-t tudott közepes beállításon egy Geeforce 5700 kártyával, de már very dense állásokban csak 4 fps lett az eredmény Róma felett.
Szerintem egyáltalán nincsen annyira magas gépigénye, mint ahogyan misztifikálják, mert fullon úgysem használja senki, hacsak nem tájnéző vfr repülésre akar vállalkozni.
Ha valakinek van tippje erre a menüsor problémára, akkor bizonyára segíteni fog másoknak is ehhez a verzióhoz.
Majd holnap nyilatkozom a 26 rongyos verzióról, ami egy Abit AW9D Max alaplapban lévő D930 procis 2 gigás gépre fog ma este felmenni.
De használni egyenlőre nem fogom, mert a neten ez még egy silány tákolmány ezekkel a repülőgépekkel, amit Bill Gates hajlandó nekünk adni.
Üdvözlettel: Lénárth János