• Deloi
    Kalibmező tapasztalatok: van a joy-nak középen egy kis holtjátéka, amin belül mozgatva vagy mozdul a kereszt vagy nem(fel-le), de nem kiszámíthatóan. És néha nagyobbat ugrik, néha kisebbet. Az a baj, hogy ezek most nagyon finom mozgások, hiszen egy kisgépnél pl alig kell meghúznod hogy mondjuk 5 fokot emelkedejen. Tehát ha ebből a holtjátékből kikerül, azaz jobban meghúzom, akkor már kiszámíthatóan megy. De FS-ben fontos hogy precízen tudj emelkedni. Ezért inkább csak a trim-et használom, mert azzal nem ugrál. De akkor is, csak fogom a joy-t, az meg felrántja egyszer csak a gépet, mert ebben a holtjátékos zónában, véletlenül elmozdult fél milit vmerre, amit én nem is érzek. Máskor ugyanerre a mozgásra meg nem is reagál. Most nem tudom én viszem e túlzásba, de engem ez zavar. Nagygépeknél nem olyan gáz, mert ott az ilyen kis kitérés nem igazán hatja meg a gépet. Hát mindegy, lehet megszokom. Na akinek ilyen van, az megfigyelt hasonlót? Mert asszem ezzel hiába megyek vissza az üzletbe, nem nagyon hatja meg őket, pedig szerintem nem így kéne működnie:(