A fekete virág
  • helmut
    #72
    az összes megasztáros kölyök és csaj be lett rakva a színpadra, rögtön baszott nagy koncertek, meg rajongó tábor. kihagyták (kihagyatták velük) a kezdeteket. azt, hogy szervezed a saját koncerteidet, pakolod a saját cuccod, kurva szar autókkal elindusz kibaszott messzire és mégis élvezed, mert meg van a hangulata. élvezed a kis sikereket és folyamatosan nő a közönség, az ismertség és az elismertség is. persze csak, ha tényleg jó vagy. ha szar, akkor megmaradsz azon a szinten, vagy befejezed.
    ők ezt mind kihagyták. ráadásul rögtön komoly menedzsment áll mögöttük, amivel bebukni se nagyon lehet. talán boogie az egyetlen, aki legalább tudja, hogy mi is a kis klubokban fellépés, koncert előtti és utáni pakolás, hisz ő játszik már jó pár éve egy someday baby nevű blues zenekarban.
    egyébként tóth gabi is, ha jól emlékszem metál zene rajongóként jelent meg, ahhoz képest a saját zenéje elég gyenge és erőtlen. persze nem azt mondom, hogy tehetségtelenek, mert énekelni tudnak és ezt be is bizonyították, de ez kevés. önerőből mire jutottak volna, ez a kérdés.