java-s böngésző mobilra
  • Gerygrey
    Megjelent az Opera Mini 3.0 beta, amely a http://beta.mini.opera.com címről kapható le - magyar nyelv még nincs benne, de nem is nagyon kell. Kb fél órája nyomom, eddig nagyon tetszik, ami elsőre feltűnt - szerintem a legfontosabb újítás - hogy végre lehet hosszabb szöveget is írni vele, nem idegesít a "maximális karakterszám elérve" hibával, rohadtul zavart az eddigi verziókban, végre lehet vele normálisan fórumozni. Az ő és ű betűket még mindig nem jeleníti meg, viszont úgy veszem észre, nem rak a sortörés helyére kérdőjelet, mondjuk egy fórumüzenet írásakor, próba:

A gyári könyvjelzők között van valami képfeltöltő oldal, a betával SG-re nem tudtam képet feltölteni, de sejthető hogy a végleges változatban lesz ilyen feature is. Állítható betűméret van, ha kicsire állítom, egész szép adag szöveg elfér a SE p900 kijelzőjén. Illetve mégegy újítás: felismeri az oldalakon a menüket, és egy, windows mappalistához hasonló módszerrel, kis + jelre kattintással megjeleníti az egész menüt, addig csak az első elemét, ez sem rossz dolog.

Ezt a hsz-t is az új minivel írtam :) kiváncsi vagyok, iwiw-ezni lehet-e már vele...