• roliika
    Jogos kérdés....felháborító ez a Microsoft logika! 1 oprendszernek nem az a feladata, hogy csillogjon villogjon és fagyjon összevissza!!! El kéne a rééémondi fiúknak dönteni, hogy krumplit kapálnak, vagy programoznak!!! A videókátya igény érthető...lenne ha több millió poligont is kéne számolnia...de akkor ilyen memória és proci igény is minek????? Az aero felület nagyon zabálja az erőforrást, mert
    Kipróbáltam,írtam 1 kis Delphi progit. De érdekes módon ugyanez az áttetsző felület Linux alatt nem erőforrás igényes! Miért??? A UNIX rendszerek miért nem omlanak össze? Miért ingyenesek????/a legtöbb/ Ja és miért is nem jó az XP??? S*ar tudom...dehát jobbat tőlük ne is várjunk! Xbox 360-at is meg lehet nézni...na nem húzom magam...Nekem ez a Vista vagy Longhorn vagy mi a bánat akkor sem kéne ha inygen a kezembe nyomnák! Mellesleg azt itt nem írják, de 1DVD-nyi és extrák igazából nincsenek benne!!! Tessék 1 akármilyen DVD-s Linuxot megnézni, hogy mennyi progi van hozzá! Több 100!!! És úgy morgolódok, hogy énis XP-t használok mert úgy-ahogy meg vagyok ezzel elégedve, de ez a Vista nagyon kiakasztott...bocs. Menjenek kexet kapálni szerintem. 1 oprendszer a könnyen kezelhetősőgéről, és optimális méretéről, biztonságáról kell hogy ismertté válljon és nem a rendszerigényéről!!!!