lmisi#15
Azért elég húzósak ezek a követelmények.
Azért amikor win98-xp váltás volt még jóval gyorsabban fejlődtek a hardverek. Én több mint 2 éve vettem egy amd Athlonxp 2500+ os procit. Még mindíg lehet hasonló teljesítményű semptront venni. Röhejes de hasonló áron.
Asszem emiatt kellett áttervezni a vistát menet közben mert az ms programozok is rájöttek, hogy az a vas amire tervezték a kiadás pillanatában még nem is fog létezni.
Amúgy az MS oprendszer fejlesztési koncepciója az elejétől kezdve el van fuserálva. Illetve a win98-nak még elment. Most kezdtek rájönni hogy az oprendszernek csak a minimális szolgáltatásokkal kéne foglalkozni. Erre külön kéne építeni a grafikus héjjat. A szolgáltatásoknak-programoknak meg nem kéne megkerülnie a gyorsabb futás érdekében a userspace-t és közvetlenül kernelhívásokkal operálni. Egy nagy elhízott Bloatware az egész. Nem én találtam ki, hasonlóan nyilatkozott minap egy vezető Ms programozó.
Ez nem jelenti azt, hogy használhatatlan, de hogy a userek és szegény fejlesztők életét meg fogja keseríteni az Tuti.
A C# legyen közepén koncepció kidobása egyenesen a halálból hozta vissza az egész vackot...
Naná a C# nem egy hasztalan dolog a maga helyén, de nem egy mindent megoldó csodafegyver.