• prezideente
    egy régebbi üzenetre válaszolva Mac OS X alá a játékok 65-75%át átírják és ez tapasztalat, napmint nap látok Machintost és amúgy windows alatt sincs meg minden játék mert ha valaki minden játékot és méghozzá hamar akar élvezni akkor konzolt vesz mert pl ott a gta sa majdnem 1 évvel előbb jött ki ps2re mint winre

Ajánlani tudom csak a Maceket(halk, keveset fogyaszt, a 2GHz-es G5 annyit teljesít mint egy 3GHz-es P4 és még Equ is bármit mond... csak rá kel nézni... most mondja valaki hogy pl az iMac -amin egy csomó ismerősöm a gépházat kereste- mondja valaki hogy nem szép... és az OS X-mert equ bármit is hisz nem alaptalanul mondom h fasza- valami hihetetlen)

--
    Amúgy láttam az XGLre épülő GNOME-ot és bátram jelentem ki hogy a GNOME 3 ami XOrgra épül majd az eddigiek alapján nagyon szép lesz

Ja és equnek még annyit a hupról hogy naponta kb 6-8 hírt felraknak néha csak 3-4-5 és az hogy egy héten ebből 2 a MSról szól h mit csinál vagy hasonlók az nem jelenti azt h több a winfikázó hír mint a unixos. És az pl h a MS eladási rekordokat dönt nem jelenti azt h a windows nem csökken hiszen mennyi terméke van a MSnak amiből jól megél. A MS növekszik ez tény de a windows nem.
    Amúgy a beírások alapján amit korábban olvastam feltételezem hogy alacsony, kissebségi érzésekkel küzköd(mint Napóleon is) és egy jól célzott derékrúgással kapná az ívet a fejére na mindegy.
    Jó lenne ha mostmár abbahagyná az idézgetéseket vagy stílust váltana ha mégis folytatja mert mostmár úgy se érdekel mit mondassz.

Ez olyan mint a mazoista meg a szadista:

"üss-mondja a mazoista
    nem ütlek válaszolja szadista"
    Nem tehetek róla h élvezed ha vitatkozhatsz és leszidhatsz mindenkit.

Amúgy a témához meg annyit hogy:
    Az XP követelményei amit a MS szintén közzé tett annak idején helyesek voltak és rosszabb gépeket nem cpuigényes folyamatokra is nehezen lehetett használni.
    Amúgy hiába a hardveres gyorsítás a memória akkor kell ez sajnos így van(csak nem mind1 mennyi az OS X Tiger az 512vel vígan elfut)