• Omegared
    Tökre birom mikor emberek elfelejtik a korábbi éveket :)) Vagy csak friss (viszonylag) húsok az Sg fórumain? :)
    Elárulom nektek a pregen konzolokkal is volt legalább ennyi gond... És a PS2 se egy konstrukciós csoda.. Hányadik revíziónál tart? Miért kell mindíg mindent és mindenkit elásni 1000 méterre? El tudom képzelni hogy a szitkozódók kb a Tomi hardvere oldalon láttak 360-at, a szitkokat-tapasztalatokat pedig a suxxxms.com-ról szedték.
    Lehet kicsit nagy és meleg a tápja, meg vannak még hibái, de attól még egy nagyon jó kis cucc. Jé és van egy itthon...
    Volt a Ps történetében is elég hasonló kacifántos eset, dehát az MS-t szidni na az a trendi... Holott szerintem a Sony egy sokkal tetvebb banda... Kiváncsian várom mikor kijön a PS3 akkor mi lesz. Isten mentsen meg minket a világszerte hírhedt sony meghajtóktól... pedig 1000% hogy az lesz benne.Holott szerintem a Sony még tetvebb egy banda.

Végezetül egy jó mondat az állandó szitkozóknak:

"Építő kritikákat elfogadunk. De akinek egyszerűen nem tetszik, az CSINÁLJON JOBBAT!"
    Tessék megfogadni.