Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • W B
    #5538
    Aha, szal primavis elvben Kessler? Érdekes.

    Igazából egy net Troll egyszer ill többször is betalált ide. Nem mondta el a nevét, de hangoztatta, hogy egyetemi lótuszpaktusz maxiszimus főfőfőf góré. No és volt olyan már régebb óta itt lévő tag ki írta, hogy nagy kegy hogy ő ide benézett. Bárcsak ne tette volna. Valami hihetetlenül fogyatékos volt az illető. Vagy hazudott, hogy igazából egy tízen éves kis troll, vagy ha tényleg professzor, akkor hogy a retekbe lehet az ilyen deviancizmussal?

    Mondok két példát:
    Valaki belinkelt egy képet, min egy kis pihés tollú theropoda fióka volt. Drága primavis belekötött, hogy: Mért nagy a feje, mért nagy a szeme, mit keres egy ágon, mért néz egy bogarat, mért tollas. - Aztán megmagyaráztuk, nagy a feje és a szeme, mert fióka, ekkor még aránytalan, azért van egy ágon mert rámászott, azért néz egy bogarat mert fiatal és érdeklődik vagy meg akarja enni, és éppenséggel az a gond, hogy alig van tolla. - Persze ezt is megkontrázta valami elmebajjal, de már nem emlékszem rá.

    A másik az volt, hogy felvetettem, hogy egyes theropodák (Troodon, Veloci és hasonló maniraptorák) használhattak-e eszközt? Pl. feltörni egy tojást, vagy bogarat kipiszkálni fakéreg alól. Erre jött a nagy baromságával, hogy madarakból kiindulva a dínók erre nem lehettek képesek, mert a madarak agya blablabla nem tudnak eszközt használni és logikai feladványokat megoldani blablabla. Persze utána nem csak én, hanem többen zúdították rá a videókat és cikkeket a madarak intelligenciájáról.

    És ez csak kettő volt a baromságainak listájáról. Én úgy könyveltem el, hogy egy kis net troll az illető. De ha egyetemi tanár és találkoznék vele és kiderülne hogy ő primavis kollegína, akkor pofájába röhögnék és ordítoznám, hogy ez professzor? Aki szerint a madarak nem tudnak eszközt használni? Vagy hogy hülyeség, hogy egy theropoda fiókának fióka mivolta miatt nagy a koponyája? - Tisztelet tudó ember vagyok, tisztelem az idősebbeket és okosabbakat, de primavis az elásta magát már. - Jó az lehet, hogy hangosan nem röhögnék és nem ordítoznék, de akkor... az agyam 1000 IQ ponttal csökkent már miatta.

    Egy csomó HSZ-t töröltem amúgy. Mert akkora nagy hülyeségeket írt már.