Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • Vrahno
    Tudtommal a Prehistoric Parknak van némi köze a BBC szüleményeihez, ha másban nem is, hát abban a tekintetben, hogy ugyanaz a stúdió készítette hozzá az animációt, és ugyanaz a cég támogatta. Sőt néhány oldalon egy kalap alá veszik a BBC-s filmekkel, mint egyfajta leagázását azoknak.

Valamikor láttam én is, magyarul. Nigel valami vén fószer hangot kapott, ami eléggé zavart, de ettől még élveztem. Igyekeztem eltekinteni attól a logikai hibától, hogy noha van időgépük, így is lekésnek egy csomó dolgot.

Itt egy videó arról, amiről beszéltem. Bár ebben nincs benne, amikor a Spinosaurus széttép egy Sarcosuchust és egyetlen ütéssel megöl egy Carcharodontosaurust (de oldalt vannak linkek azokhoz). Ez egy amolyan magát mérhetetlenül epikusnak és izgalmasnak beállítani akaró dokufilm, szóval tele van kamerarángatózással, vad fény-effektusokkal, állandóan ismétlődő jelenetekkel, bőséges vérontással és egy folyamatosan hallható ricsaj-kísérettel, ami rettenetesen évezhetetlenné teszi az egészet. "Ajánlom" még az Acrocanthosaurusról készült epizódot is, amiben van ugyan tudományosság (például csontváz-dinamika), de a dínók olyan röhejesen ölik egymást, hogy az már paródia-szintű. Ilyen rajzfilm "RECCS!" hangeffekteket kevernek az állatok mozgása alá.

Jurassic Fight Club szintűen komolytalan, csak nem párharcról szól. Noha úgy olvastam, hogy a medvekutyákról szóló epizód egészen jó.