Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • W B
    Bob Bakker, guglin rákerestem, ja valszeg ő volt az.

Dok. filmek terén én a Prehistoric Park-ot tudom ajánlani. Azt hiszem hogy az animel planet szárnyai alatt készült. Ebben is Nigel Marven szerepel. De a BBC féle sorozatnál mérföldekkel jobb. Akinek van egy kis tudása, az pl. Rájön a, hogy a T-rex fiókák mért esnek egymásnak. (mert nincs szülő ki tanítaná/fegyelmezné őket) Bár T-rex ama sebből vérzik, hogy ha nagy falkákban élt, (amit be is mutat jól) akkor ugyan abban részben a falka tag mért külön költ és neveli két fiókáit. Meg vannak hibái, de a BBC filmeknél sokkal jobb és reálisabb. (meg mondjuk én úgy vagyok vele hogy ha embert is raknak z állat mellé akkor a néző felfogja, hogy tényleg mekkora, stb.)

Említetted a pyoraptorosat azt csak angolul láttam. De annak a dok. filmsorozatnak meg van az Észak-Amerikás része szinkronosan a gépen. Ennek is sok hibája van, de még mindig jobb mint több másik dok. film.

Jurasicc Fight club ott szar ahogy van. Minden kitűnő példának az allosaurusokkal foglalkozó részt tudom felhozni. Ha ilyen hülye lett volna a faj, egy évig sem létezett volna. Nem beszélve arrol, hogy szinte mai, pár éves dok film. Aztán egy szál toll nincs a maniraptorákon.

Ez az über spinosaurus dok fim hogy is van? Tudsz jelenetet mutatni?