Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • xelag
    Én a dinoszauruszok fogalmára nem csak az őshüllőket értem(hiába jelenti azt ), hanem minden olyan őslényt is, amiről kevés, illetve nincs ismeretünk.

Azokat az evolúciós lépéseket lehetséges, hogy már megtalálták (bár ki tudja), viszont ettől függetlenül nem hiszem ,hogy túl sokan kockára tennék az életüket a föld alatti régészettel.(nem minden információt adnak ki a kezükből, ebben biztos vagyok)

Igen, tudom! Az aligátorok és a krokodilok is a dinoszauruszok egy fennmaradó része, + még sok más dínófaj átalakult verziója él a mai napig. Viszont felfoghatjuk úgy is, hogy a felszínen azok a fajok maradtak , melyeknek nem volt elég fizikumuk illetve "lelki" erejük a föld alatti életbenmaradáshoz, vagyis lusták voltak, mint a g..ci. Más szóval nem küzdöttek eleget az életükért. Amelyik fajok pedig igen, szerintem ők kaptak egyfajta "áldást" ami arra késztette őket, hogy semmilyen körülmények között sem adhatják fel.

Sokan azt állítják, hogy kis agyuk volt a dinóknak, de induljatok csak ki abból, hogy eleinte az ősembereknek sem volt túl nagy. Szép lassan az evolúció kifejlesztette a legszükségesebb testrészeinket, amelyeket a leginkább használatba vettünk(agy), így lettünk a majmokból mi... Nem lehetett ez másképpen a dinoszauruszok korszakában sem. Azok az ősemberágazatok kihaltak, amelyek nem voltak eléggé alkalmasak az életre. Illetve azt is el tudom képzelni, hogy visszafejlődtek addig a pontig, ahol az evolúciós ágazatukat át nem irányíthatták, esetleg olyanná, amilyenek jelen pillanatban is vagyunk. Az állatok képesek erre, az emberek is, akkor a dinoszauruszok szerintem végképp, mindez csak idő kérdése.

Az elképzelt dolgaim bizonyítása a legnehezebb, viszont úgy gondolom, hogy lehet még eredményes ez a történet.