Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
W B #4652 Házibuliban meg kiderült hogy nem vagyok ember.
"Aki ezt kibírja az nem ember" Igen, Kecsap, curaso, 2-3 féle tömény és még nem tudom mi frász volt abban a koktélban. Elvileg kikellet volna hogy üssön, rókáznom, meg minden ilyen. Semmi nem történt. Azaz most én nem vagyok ember? (de jó is lenne, ha nem lennék ember)
Ennyi erővel ez is lehetne a téma.
Az a baj, az elgondolásoddal, hogy lehetséges olyan létforma mi a lávában lubickol. De ennek SEMMILYEN alapját nem ismerjük. Ergó hipotézis, nincs semmilyen bizonyíték se rá. Sőt, az hogy ez egy dínó legyen leírhatatlanul valószínütlen. Inkább egy rovar, vagy egy teljesen más létforma (lásd: nem szén alapú, inkább kristályos szerveződések)
Az általad futatott eszme folyamat hibádzik. Egy szkifiben, egy fantaziban jó, oda mondhatsz mindenféle módosult szén atom meg stb. cuccott, de itt komolyabb eszmecsere van.
Néz utána a tudományos életben, kutatok milyen felfedezéseket tettek. Ha pl. találsz olyat, hogy sikerült mesterséges szerves szövetett előállítani mi 2000 celziuszban is kitart, arra hivatkozhatsz, és igen, lehetne ez téma indító. De semmi ilyesmit nem mondtál mivel alátámasztanád a fikciód.