Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • xelag
    Mielőtt nekem támadtok, leírnám, hogy miért vagyok itt! Úgy gondolom, hogy az én hiányosságaimnak (matematika, történelem, fizika, kémia, földrajz stb) megvan a maga oka, ezáltal egy teljesen más tudományágra összpontosult az energiám. Ez a tudományág a filozófia, ami szinte csak hipotézisekkel igazolható, vagyis csak részben igaz feltevésekből állhat.(wikipediát kell használnom a szavaitok felismeréséhez, gondoltam szólok)
    Maga a filozófia az emberi gondolkodásmódra , az élet megfejtésére,ezen belül minden területére, beleértve a tudományágak (amiket az elején felsoroltam) megértésére is összpontosít, ezáltal a ti témátokra is. Úgy gondolom, hogy a filozófia az alap, amire épülhet az összes többi tudományág, mivel a legmélyebb információt hordozza önmagában. Én a filozófiából indultam ki a dinoszauruszok témájában is és fogalmam sincs, hogy honnan jött ez a gondolatom, amin kiakadtatok. Viszont a filozófiai ismereteimet felhasználva, úgy gondolom, hogy azért lett belőle konfliktus, mivel nagy és jelentős információval bírt a téma.
    Ez egoistának tűnhet, viszont én nem tartom annak.
    Viszont tartom annyira ezt a témát, hogy kibeszéljük és rájöjjünk, mi lehet igaz belőle és mi nem. Viszont engedjetek meg egy kérdést, amire szeretném, ha válaszolnátok. Tegyük fel mégis lehetséges lenne, kiderülne, hogy minden igaz lehet. Akkor mit szólnátok?