Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
Hogy kicsit feszítsem a húrt, vagy csak , hogy tudjuk folytatni a témát, válassz.
Szóval nagyon sok dologban igazad van, érdekes állat lehet ez a medveállatka és igen! Az a teljesítmény, amit elbír, már az emberfelettinek számít! Viszont ne felejtsd el , hogy most egy 65 millió évvel ezelőtt élő lényről beszélünk, amihez nem igazán hasonlítanám a medveállatkát. Mégpedig azért nem, mert eleve strapabíróbb lények a dinoszauruszok, mint a mostani élőlények. Legalábbis én úgy gondolom, hogy jóval vastagabb bőrrel rendelkeztek, az izomzataiknak és a felépítésüknek köszönhetően többet elviseltek.
A másik pedig, hogy 65 millió év elteltével elég jól fel lehet készülni testileg a hő ellenállására, főleg ha azt vesszük alapul, hogy minden egyes utód a föld felszínétől fokozatosan egyre inkább lentebb jött a világra, ami számukra az alap hőmérsékletnek számíthatott + az evolúciós változás is besegít. Ilyen módon úgy gondolom, hogy lehetséges akár a 4000 celsius fok elérése is. Amúgy meg senki sem tudhatja, hogy hány fok van a föld közepe felé haladva, nem gondolod, hogy a föld közepe, ami a gravitáció létrehozásáért is felelős egy olyan anyag, aminek bírnia kell a több ezer celsius fokot is? Tehát a kérdésem, milyen anyagból van a föld magja, mert hogy ellenállónak kell lennie az biztos, a halmazállapotát nem hiszem, hogy meglehetne mondani, de szerintem valahol a folyékony és a szilárd köztes állapota lehet. Szóval, szerintem, lehetséges egy olyan bőr létrejötte egy élőlény testén, ami elbírja a lenti hőmérsékletet, akár közvetlenül a föld magja mellett is. Az állításom pedig az, hogy az az élőlény ott is van!