Dinoszaurusz és egyéb őslények.
  • xelag
    Köszönöm a választ!Most viszont kicsit átmegyek mesélésbe. Semmi sem bizonyított, de úgy gondolom, hogy lehet benne némi igazság. Nekem van egy olyan elméletem, miszerint a dinoszaurusz/ok, még mindig itt vannak közöttünk és most nem a krokodilokról beszélek és nem is a madarakról. Furcsának találom azt az elméletet, miszerint egy meteorzápor végzett az összes nagyobb dinófajjal.Elég hihetetlen baromság....(Itt untam meg a történelemórát :D ) Mégpedig azért, mert akkoriban is voltak barlangok és olyan rejtekhelyek a világban amik több kilométer mélyre nyúltak a föld alá. Ezzel azt állítom, hogy akár egy nagyobb teremtmény is lejuthatott a föld alá így,sőt akár még az ásás módjával is.(Az erejük bőven megvolt hozzá)
    Vannak mesék sárkányokról és ezeket a meséket többnyire a középkorral kapcsolják össze, az okát nem tudom megmondani, hogy miért de lennie kell valami okának.(ezt csak úgy mellékesen)
    Visszatérve a föld alatt megbúvó kisebb nagyobb dinófajokhoz!
    Szerintem, mind a mai napig lent van(nak). Hogy miért nem ismerjük a helyzetüket? Talán azért, mert jóval fejlettebbek és okosabbak, mint az emberi lény. Az ő technológiájuk a testet fejleszti.A kitartásuk a lenti körülményekhez való alkalmazkodást jelenti. Erős csontozat, bőr, érzékek fejlettsége és minden olyan dolog, amire szükség lehet a több kilométeres mélységben éléshez. Hogy a föld alatti élet lehetetlen e-? Semmi sem az!
    Hogy egy "gyenge" példával éljek, az emberi test is képes meglepő dolgokra...vegyük példának a shaolin mestereket. Sok-sok év edzéssel elérik azt, hogy akár a sziklát is széttudjanak csapni puszta kézzel és olyan mozdulatokra képesek, ami az átlag embernek lehetetlennek tűnik.
    Akkor egy olyan élőlény, ami 65 millió éve elkezdett lejjebb és lejjebb menni a föld alá, szép lassan a vulkáni hőmérséklethez szoktatva minden testrészét végképpen hihetetlennek tűnik!
    A sárkányos történtekben (filmekben mesékben, játékokban) valamiért a vulkán is megjelenik.(ezt szintén csak mellékesen).
    Dinoszauruszok fajtáiból ismereteim nincsenek, viszont van ez a feltevésem, amit egyszerűen nem tudok kiverni a fejemből, mégpedig azért, mert úgy gondolom, hogy itt kezdődik a mese(hazugság)(kitaláció)(lehetetlenség) és a tudomány összeolvadása.