Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
W B #4471 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most szakad el a cérna. Emberek, használjatok már logikát!!!!
1, Esélyes, hogy még a nagy termetű sauropodák is gondozták azokat a naaaaaaaaaaaagyon kicsi fiókákat. Tessék utána nézni! Hogy mért? vannak bizonyítékok, láb nyomok, meg aztán hiába nőnek "gyorsan" ha nincs védelmük egy sem érte volna el 20 év alatt az ivarérett kort! Ja és ugye azé lassan nőnek, nincs védelmük, ergó abszolut nem nőttek volna fel soha! Mert levadászták volna őket mind. Most ebbe nem belekötni, mert tény!
2, Találtak "jeges" (sarki, szal időszakosan hideg) vizekben élő plesiosauriát is már! Ja felső kréta kori azt hiszem. Szóval van rá esély, hogy melegvérű.
3, Liopleurodon, mi az elfogadott elmélet? Eleven szülő. (tudtommal) Szóval, ez kialakulhat plesiosauriánál is. Vagy a kifogott dög, egy plesiosauriára hasonlító pliosauria.
4, Cápa? Nehezen. Fóka? az se. (láttam már nessi videót... egy betévedt fóka úszkált a tóban, a sok hülye meg 20 méterről nem látta hogy az fóka) Hal? Nehezen.
5. Okapi, Gorilla, ezek is kriptidként indultak ergó kitalált hülyeségnek. És a bojtos úszójú? Emberek! Van rá esély hogy vannak. De ha alapból eldobjátok... (no komment inkább)
6. Én nem azt mondtam hogy fogta a veloci és atombombát épített. Ha figyeltél volna láttad volna hogy adott egy egy lábnyom az alsó krétában, aztán egy már fejlettebb a felsőben. Lassan de kialakulhatott egy értelmes faj. Bár igaz, mint mondottam ez egy halovány elmélet.