• Kotomicuki
    #1339
    Árulás!

    A játék nálam az 1.7-nél ért véget (ez kivette a "védelmet", biztosította a magyar nyelvű szövegeket), de most nézem, hogy a GoG-os verzió 2.x-et használ - biztos, kellett némi kiegészítés ahhoz, hogy az elfuserált w10-en is működőképes legyen...
    De változtattak magán a játékon is - és szerintem hátrányára!

    Az "ősi fegyverek" kutatás lehetővé tette, hogy pl. az FN 2000-eseket és a hozzávaló lőszereket is gyártsuk, így a (futurisztikus, következő lépcsőt biztosító) földi fegyverek csak a kapcsolatfelvétel után voltak elérhetőek - ez minimum 2-3 hét késést és ezzel együtt élményt is jelentett.
    Most meg már van egy "fegyverek" kutatás és már az első héten gyártható a puska és hozzá a lőszer...
    (Annyi a mentségük, hogy a satnya célzási képességük miatt a plusz távolságot nehezen tudják érvényesíteni az elején a katonáink.)

    A ká anyjukba szabotálták el a játékot folyamatosan kihívássá tevő nehézséget már az elején!
    Ezzel megszűnt az első hónap izgalmas bujkálása a puskánál jóval kisebb harcértéket képviselő FN 2000-essel, elveszett a nyomás a játékosról és ezzel érdektelenné/értéktelenné vált maga a játék is!
    (A gyártásnál is szinte darabonként kellet anno váltani a tárak és aksik között - meg pluszba beütemezni az FN 2000-es gyártását, amikor még egy fogpiszkálón is napokig piszmognak a mesterembereink az alacsony szintjük miatt - , hogy legyen elegendő mindenhez, így ezen a téren is volt némi izgalom...)

    ...inkább hagyták volna a fenébe, elveszni a játékot, mert ez, ÍGY már messze nem ugyanaz az élményforrás, mint régen volt!