• Kotomicuki
    #1315
    Hali!

    1. - Nem szükséges technikust küldeni azon küldetésre - sem. Amúgy csak Katona/Technikus vehet részt a harcokban, kezdetben 4 ilyennel rendelkezel és mind az autós részleghez van hozzárendelve. Azaz, ha kiküldöd az autót, még az előtt, hogy 2 embert kiemelnél azon részlegből, akkor mind a 4 ilyen emberedet nélkülöznöd kell az autó bázisra való visszaérkezéséig. (Ha nem vesztesz Katona/Tudós karaktert a harcokban, akkor nyáron jön egy 5. Katona/Technikus is a négy mellé - Rita.)
    2. - A piros színnel jelölt emberek "autókáznak" (v. "UFO-znak"...) vhol a bázison kívül. Ergo, a harci küldetésekben - más irányú elfoglaltságuk miatt - nem vehetnek részt addig, amíg vissza nem térnek a bázisra.
    3. - Lásd az 1. pontot: csak Katona vehet részt harcokban! Akinek nincs Katonai képesítése, az csak a bázison, vagy az autóval a bázison kívül tevékenykedhet, de sohasem lehet az UFO-hoz társítani, hogy hadakozzon - még a bázist ért támadások elhárításánál sem. (Minden helyen fel vannak sorakoztatva az adott helyen alkalmazható emberek. Akik nincsenek a "listában", azokat ott - azon tevékenységi körben - nem is lehet alkalmazni. A "pirosak" ideiglenesen távol vannak, így őket sem lehet hasznosítani, amíg vissza nem térnek, de a helyet foglalhatják -> a Katona/Tudós kutathat a laborban, de amint felszállt az UFO-val, onnantól kezdve bepirosodik, és nem kutat(hat) a laborban, egészen az űrhajó bázisra való visszaérkezéséig.)