az ilyen emberekben valószínű régóta gyűlik a szar, vagy eleve nincs minden rendben odabent, nekik minimum pszichológus kell, de inkább pszichiáter. sajna a szülő is ludas lehet, rossz nevelés, vagy rosszabb esetben hagyja a gyereket úszni az árral mert szarik bele. a játékra nem lehet kenni, normális ember tud különbséget tenni valóság és játék között. a gyereknek meg azért nem való mert nincs még ilyen téren kifejlődve, sajnos öcsém is játszott a San Andreassal párszor, 8 évesen. k*rvára nem akartam, én voltam a f@sz hogy játszottam mikor itt lebzselt a szobában, és akkor próbáld megmondani egy 8 évesnek hogy ez nem egy játék, nem játszhatsz vele stb stb. szerencsére csak átmeneti dolog volt, de sajna megmaradt benne kicsit és mondta szedjem le neki a Jerichot mert véletlenül természetesen a pcdome-on lógtam és jaj mi az a véres nézzük már meg :D hát akkor szerezzem meg. mondom ezt nem, 1. nem neked való, 2. én is lefosnám a bokám kb. ment a sírás egész délután, de inkább utáljon meg arra a napra és bömböljön, minthogy ilyenekkel játszon és totál elferdítse a fejlődését. most már visszaszoktatgattam szolidabb játékokra, szereti a Star Warsos játékokat, abban nincs úgy aresszió a lövöldözésen kívül. meg a LEGO-s téma is bejön neki, Star Warsok szintén meg Indi meg most jön a Batman is. örülök hogy hamar elfelejti az ilyen dolgokat, azóta nem jutott eszébe a Jericho, az meg kb tavasszal volt. na mind1, on :)