Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezek szerint igen, ha nincs tétje miért ne csinálná az ember? Ha tudja az ember hogy nincs a közelben trafipax, vagy egy rendőrt sem lát, akkor miért ne menne 50 helyett 90-nel?

Ettől még sem nem jogszerű, sem nem helyes. Nem szeretem a gyorshajtókat, ittasan vezetőket - mert álszent vagyok...

Tisztelendő hogy valaki becsüli a fejlesztők munkáját, viszont nem elítélendő az szerintem ha valakinek éppen nincs pénze egy játékra, ettől függetlenül lehet megvenné, de most inkább letölti mert várja.

Szeritnem pedig a mai világban az is tisztelendő lenne, ha mindneki addig nyújtozkodna, amíg a takaró, s nem a nem is annyira göröngyös úton felbukkanó lehetőségeket keresné kényelemből. Nem kötelező játszani semmivel sem megjelenéskor. Tudatosabban, ésszel kellene fogyasztani. Ennyi.

Csak azt akarom mondani hogy ne essünk neki valakinek mert ő most halkan megjegyezte hogy másra kell a pénz.

Ez annyiból jogos, hogy végülis kérdésre válaszolt. Az viszont már más kérdés, hogy ezen nincs mit megmagyarázni, megindokolni, pláne itt, ahol látok egy bizonyos vörös feliratot a banner alatt.