Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    Laci!
    El -(vagy meg?) vadult világban élünk. Az, hogy sokan egy játékot hibáztatnak, nem felháborító, mindössze szánalmas.... Felháborító az. hogy a 17 éves másod-unokatestvéremnek, egy 30 éves pasi udvarol. és nem tehetek semmit. Az apja forog a sírjában, anyja külföldön él, Ő pedig a nagyanyjával él, aki 70 éves... Felháborító, hogy emberek halnak meg, a kábítószerek miatt. Felháborító a politika véres tehetetlensége, világszerte.
    Én 15-17 éves korom közt, (utánna is persze, jó darabig) csajoztam, és akit tudtam, elkaptam, egy "körre". Ilyenek a fiatalok, és ezzel nincs is gond. A gond otthon kezdődik. Apuci dolgozik, mert kell a családnak a pénz. anyuci dolgozik, mert Ő ugyan nem marad otthon, egyenjogúság van. Gyereket nem neveli senki, maximum az utca, meg a hülyébbnél hülyébb haverok, akiket szintén nem nevel senki, maximum az internet, meg a tv. Engem még neveltek, anyám 4 órásként dolgozott, (KMK) míg suliban voltunk. De az ebéd mégis ott volt az asztalon, mire hazaértem. Aztán nevelt. Életében 1x vert meg, de azt nem fogom sosem elfelejteni. Annó ment a technokol, és társai, de sosem próbáltam ki, pedig, "fenegyerek" voltam, csak voltak határok, amiket belémneveltek, és ezeket a mai napig nem tudom, nem akarom átlépni.
    Egyszerübb másokat hibáztatni, mint a saját felelősségünket beismerni.... sokaknak.