Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Magiszter
    Az összes autós játékból (GTA-kat beleértve) hiányoltam a karosszéria deformitását. Nekimentem 160-al egy villanyoszlopnak és felgyűrődött a motorháztető. Hol ott ha megnézed hogy igazából mi történne leesne az állad. Ugyanis ilyen esetben a villanyoszlop felváltja a sebváltót, miután ketté nyírta a kocsi elejét. Ezt, vagy legalább is hasonlót még sohasem láttam, pedig a technika adott lenne szerintem. Ebben a GTA-ban már lesz valami hasonló? Hogy minimum behorpad a kocsi eleje ott ahol nekimész egy villanyoszlopnak? A másik ami érdeklne az MI (AI, vagy nevezd ahogy akarod). Az előző részekben a "trafic" a forgalom az egy csimpánz stílusát mintázta. Hát még a kanyarodó kocsik. Látja a barom hogy tolatok ki egy sikátorból, de azért belemegy a frissen fényezett kocsimba. Hát persze hogy utána kiszálok, kirángatom és baseball ütővel szétverem. Vagy hogy sétafikálok a 4 sávos autópálya közepén és keresztül megy rajtam. Hát lagalább satufékezzen, vagy álljon meg megnézni mit ütött el. Ez lenne egy normális reakció. És tudom a GTA-ban a sok hülye direkt van benne, de a 4-be ugye ott az Euphoria ami az élethű emberi viselkedést szimulálja. Akkor az élethű emberi gondolkodást, rekciókat is szimulálhatnák. De persze lehet hogy tévedek, de jól estek volna a fenti dolgok az eddigi részekben is. Jó mondjuk sokáig szórakoztam azzal ahogy beálltam egy forgalmas utcában, lelőttem egy embert és a rendőr letarolt vagy másik 20-at ahogy befékezett a járdán a kocsival. Mentő pepitálva.
    Még 101 nap és kiderül.
    Off: amúgy az Alone-t direk nem lovasították meg. Nem azért mert nem tudták. Pusztán szolidalitásból. Én úgy tudom.