Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    DMC4-et, (bevallom férfiasan) leszedtem, kipróbáltam, szenvedtem fél órát az irányítással, és töröltem a retekbe. Az irányítása egy kalap kutyakiki. Még a boxos gombok jeleit sem vették ki belőle... Mindenáron nyomjak A-t, meg B-t, mikor rég átkonfiguráltam. Pedig annak a kiírása, hogy JELENLEG milyen gombon található az adott funkció, nem egy etwaß. Ha erre képtelenek, akkor felejtsék el a PC-t, mint platformot. Megvagyok nélküle. Nem a warez miatt kell sírni, hanem normális munkát kell végezni, és máris nincs gond az eladásokkal. Remélem, a GTA4-nél már megoldják, hogy a kamera ott maradjon, ahova állítom, mert baromira idegelt SA-ban is, hogy mindig visszahúzódott a kocsi mögé, és egy hangot sem láttam... Egyéb gondom nem volt vele, egy nagyon jó játék volt, remélem, a 4 is hozza a szintet.

Mama2 vel ritkán értek 1et, de tényleg furcsa, hogy sokan most jönnek elő a vacak, unalmas, stb dumával, eddig valahogy nem ez volt a jellemző....
    Gépigény miatt aggódni felesleges, akinek más dobozátirat megy, annak ez is menni fog. Semmi olyan nincsen benne, ami akkora extra lenne, hogy megegyen egy gépet, amit Assassin, Bioshock, stb nem evett meg. Akinek a gépét megette, az kezdhet aggódni....