Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • TothLaci
    GS hungary elmehet a picsba. Hülyítik a népet, közben meg kevés world exkluzív cikkük van. Ezek maximum az 5 éves Pistike agyába vágódhatnak be, de a tekintélyük, hírességük elenyésző a több ezer egyszerű játékmagazinok között. Vannak jó cikkük, ez kétségtelen, de mellette rengeteg kacsa hír, cikk, ami az egyik szerkesztő agyából pattant ki, és csak megsaccolta, mint a Totót, ami vagy bejön, vagy nem, de ha nem is, kit érdekel, ugye? Maximum megkapják a legújabb Need For Speed részt PC-n 2 héttel előtt, és villoghat az nagy pofájú h*lye gyerek a kis tizenévesek közt, hogy ő előbb játszik a legújabb f*ssal. Aztán felértékelik, hogy a kiadók legyenek továbbra is partnerei... GS-hez maximum dolgozni lenne jó menni, mert sok a jó fej kolléga, és egész jók a munkakörülmények. Csak hát el van qrv* az egész. Nem elég, hogy itt van sokaknál a net, egyszerűen a csapat nem tud annyira felkapaszkodni, hogy jobb legyen, és közbe irkálnak hülyeségeket.

Nos, tulajdonképpen szerintem van esély egy PC-s változatra, bár ezt is félve jelentem ki. Ha Take2 azt mondaná, hogy nem lesz, akkor óriási botrány törne ki, habár sztem nem is lenne olyan nagy tüntetés ellőttük, de az internet világa haragudna rájuk. De készüljetek, hogy ha lesz is, valami támogatni fogja. Vagy az Nvidia logó fog indításkor mosolyogni, vagy csak Vistán fog elindulni. Az is elképzelhető, hogy interneten kell aktiválni, de ha nem is, serial szám biztos kelleni fog hozzá. Az új T2 vezetőn nagyon látszik, hogy érti a dolgát, valamit ki fog találni, hogy ne legyen nagy kópia a PC-s változatból. Reméljük a legjobbakat!