Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    Meg nem mondom melyik játéknál láttam, (mellesleg olvastam is valahol neten) de van olyan játék, aminél a felbontást csökkenteni kelett. Ami Pc-n 1 képpont, az box-on 4. Ettől még nem csúnya a játék, csak annyit veszel észre, hogy bizonyos távoli textúrák mintha homályosabbak lennének. Pedig Pc-n tűélesek. Nem mondom, hogy határon van, hanem azt mondom, vannak korlátok, a fix hardware miatt.
    Persze, ettől még lehet gyönyörű egy játék, de ami konzolon megvalósitható, Pc-n is az. Ennek ellenkezőjéről nem vagyok meggyőződve!
    Hiába akarnék ps2-esen futtatni egy mai játékot, nem menne. Félreértés ne essék, nem temetem a konzolt. Naívság lenne, annyit mondok, hogy felváltva vezetnek megvalósitás terén, Mikor kijön egy konzol, akkor bizony a pc-nek fel kell kötnie a fehérnemüt, viszont az élettartama felétől kezdve, már a konzolokon kell kompromisszumikat kötni, ami vagy jól sikerül, vagy nem. Ott van a TDU. Kintvan ps2-n Látványban ég és föld az én gépem, és a ps2 közti különbség. Pedig híresen optimalizálatlan játék. kipróbáltam 360-on is, pariban vannak.
    PGR4 szerintem gond nélkül menne a gépemen, igaz, csak videókat láttam, (öcsém nem igazán rajong az autós cuccokért)
    De szerintem hagyhatjuk a konzol vs pc vitát. Én téged, Te engem nem tudsz meggyőzni arról, hogy nem vagy/ok elfogult. És ebben lehet is valami...