Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Dante73
    MOstanra elérkeztünk oda, hogy a játékokat (fejlesztési téren) a konzolok képességei húzzák vissza. Nem kell nekem esni, egy éve még a pc-k húzták vissza. És ez felváltva megy. MIkor kijön egy konzol, sokkal szebbek rá a játékok, aztán Pc utóléri, majd csendesen megelőzi.
    Én tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi látvánnyal, lehetetlen megoldani a konzolosítást. Lehet kisebb felbontású textúrákkal játszani, "negyedelni" a textúrákat, (ahogy az már elő is fordult egy-két játéknál) csökkenteni a megjelinett objektumok számát / poligonszámát, stb...
    Mondjuk a jelen vitát kirobbantó képecske, akár attól is bugos lehet, hogy Pistike sietett, és 18x-osan írta ki a cuccot, hogy minél hamarabb játszhasson.
    Holnap kiderül, tényleg bugos-e kicsit a játék, vagy tényleg a warezzel van baj. Én a magam részéről csalódnék R*-ékben, ha bugosan adták volna ki....
    2002-ben 128 Mb Sd volt a gépemen, amit ki kelett cseréltetnem 256-ra, mert elromlott. 2006-ra ez a szám 1Gigára emelkedett, viszont akkor már sokkal jobban néztek ki a játékok nálam, mint mondjuk ps2-n... Legalábbis a döntő többség. És ennek oka az igénytelen optimalizálatlan pc-s cuccokban keresendő!
    Egyébként olvasgattam a GameStar-t, és kész tényként emlegetik az Október-i megjelenést. 'x sem hangzik el, a reméljük, talán, vagy hasonló, kétséget sugárzó kifejezés. A próféta szóljon belőlük!
    Remélem, már a konzolon elkezdik magyarítani, és mikor kijön, nem kell hónapokat várni egy magyarításra, mint anno SA-nál...