Én, a magam részéről nem igazán tudok olyan játékot mondani, ami kellene, de nincs pc-n, csak valamelyik konzolon. (Talán a Dead Rising, asszem ez a neve annak a játéknak, amiben akár gatyában lehet zombit írtani egy szuprmarketben) A többi ami érdekelne, elöbb utóbb kijön. Nem vagyok az a tipus, aki a kardjába dől, ha nem játszhat valamivel azonnal. Kivárom a sorom. Mondjuk, nem vagyok képben teljesen, mert nem figyelem a konzolos játékokat. Azt tudom, hogy nagyon kevés jó konzolátirattal játszottam! És, hogy ennek alapján ítélem meg a konzolos játékokat, azthiszem, nem túl nagy hiba. Ottvan pl a TDU. Lassan 1 éve tolom, sokadmagammal. Mondják, hogy ehhez nem kell G25, de tévednek. Kell. Tapasztalatból mondom. Karácsony óta van egy, és ég-és föld a különbség a kettő közt. Tehát, vagy veszek PS3-at, amiben kifizettetik velem a BlueRay-t, aminek semmi létjogosultsága egyenlőre, (majd 1-2 év múlva, akkor meg a PC-m be is megkapom max 30-ért) Vagy eggyel roszabb minőségben játsom, mint most. Vagy FPS-ek... Elképzelni nem tudom, hogyan képes valaki Gamepaddal FPS-ezni! Öcsém 360-ján próbáltam, (Halo3, le sem tölteném PC-re, nemhogy megvegyem) nagyon nem ment... Tudom, lehet bill-t, egeret kapni hozzá, de 1, gagyi, 2, 20 ropi körül van! Irtózatosan drága!
Szóval ez egy összetett kérdés. Én nem látom a konzolok értelmét, és nem zárom ki, hogy nincsen igazam, mi több, nem nézem hülyének azt akinek a konzol a kedvence. A kiadókat nézem szemétnek, amiért a minnél több pénzt ide MOST! elv alapján, elöször a (játékokat tekintve) méreg drága konzolra adják ki a termékeiket, aztán PC-re...
GTAIV pedig jön PC-re. Csak türelem! Legkésöbb ősszel bejelentik, és tavaszra kintvan, ha nem idén karácsonyra....
Kandurex!
KABBE! VICCEL!