54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • xido
    üzleti szemmel a karácsonyi időszak jobban ütne...új játék,sok gta mániás emiatt fejlesztené a pc-t is akár..kaszálnának vele...mondjuk ezzel bármelyik hónapban:)
  • Kandurex
    beztos, fogok linket keresgélni :) tessék csak szépen körbe nézni, fogsz találni bőven információ (hogy ne menj messzire keress eladási statisztikákat, azt szinte minden kiadó közöl, abból már le tudsz mérni magadtól is egy átlagot)
  • rotator
    Jó, akkor elég, ha erre adsz linket. Ne értsd félre, nem téged macerállak, csak forrás nélkül ne írjunk ki hülyeséget, "csak mert jól hangzik, és a saját véleményünket támasztja alá".
  • Snexi
    Ha kijön tényleg pc-re akkor szerintem a nyár folyamán jelentik be. (szokásos 2-3 hónap)Az viszont maga lenne a nem tom mi ha tényleg kijönne októberben
  • 5c0rp330n
    mondjuk egy HD ready tv eléggé a kalap szart se mond kategória, mivel gyakorlatilag szinte bármire ráírhatják, még arra is, ami az 1024*768.at nem éri el. FullHD már jelent valamit, az az új szabvány.
  • Kandurex
    Microsoft összesített statiszika, felmérték a piacot, faszom tudja mi alapján, de nagyjából egyetértek velük. De mondom nem kérdezgetni kell, magadba mondj egy szubjektív számot szerinted mennyi, és nem engem fogsz vele utánna macerálni.

(....Németország..., meg monjuk Kína alapján, vagy az egész faszom balkán részen, ahol 100X annyian élnek és 10X nagyobb a warez mint Mo.n)
  • rotator
    "forrás: játékos állomány vs. Mo.n eladott átlag mennyiség"

És mekkorák ezek a számok? Valamint ugyanezt kérném konzolra is, hogy össze tudjuk hasonlítani, köszi.
    Ezután pedig mindezt mondjuk Németországra, ahol 8x annyian laknak, mint nálunk, és nem számít luxusnak a videójáték.
  • Kandurex
    összetennék a kiadók a kezüket és örömtáncot lejtenének 1-2db eladással

a szenátorra reagálva: ha jól tudom 18+ a korhatár, szóval valóban a szülők felelőssége, ha a adott esetben kicsi Joe úgy éli meg, hogy a jogos-jogtalan panaszait a játékban látottaknak megfelelően akarja megtorolni...és mindig jön egy pöcs nyugaton aki úgy akar ismertséget szerezni, hogy lefikázza az aktuális divathullámot
  • ProGabe #5532
    apa kezdődik!

igen,ő Leland
  • Ragnar360
    PC-n kb 1-2 darab :D
  • Ragnar360
    Californiai szenátor, Leland Yee - közleményt adott ki, melyben figyelmezteti a szülőket, hogy ne vegyék meg a gyereküknek a Grand Theft Auto IV-et, mivel az nagyon erőszakos stb. blablabla :) - hivatkozott a SA-ban lévő Hot Coffee modra is :P. - kotaku
  • Kandurex
    nem akarok annyira kötekedni, de ugye tisztába vagy vele, hogy majd minden eladott konzolra, kb. 7-8 eredeti játék jut?

szerinted és most legyél szubjektív kérlek: milyen arányú ez PC -n? Mindenféle marketing duma kihagyásával
  • Dante73
    Az ebben a logika, hogy a kiadók a warezzal indokolják a késést legtöbbször, mert ugye azt nem mondhatják, hogy azért adják ki elöbb konzolra, mert ott 2x annyit kaszálnak, mint Pc-n. Sokan meg bedőlnek a marketing-dumának... Annyi alapja viszont tényleg van, hogy flash-elt gépen azonnal indul a warez konzolnál, míg a PC-s fórumok tele vannak a miért nem megy? kérdéssel, mert Pistike ugyan akar, csak nem tud warezolni... Így a látszat is megvan, hogy a konzolos nem warezol... Ergó; nem a kiadók nemtörödömsége, és pénzéhsége miatt kapunk mi PC-sek vacak konzolátiratokat, hanem mert sok a warerz.
  • cenobite
    Ha te vagy az a bizonyos 1, akkor joggal kérdezheted.

Amúgy érdemes csak benézni egy frissen "kijött" pc játék topicjába. Első párszáz (párezer?) post arról szól, hogy honnan lehet leszedni, milyen crack kell hozzá, stb...
  • Kandurex
    jaj, de igazad van,...el is felejtettem, PC -re mindig rengetegen megveszik a játékokat, bocs, my bad

(forrás: játékos állomány vs. Mo.n eladott átlag mennyiség)
  • Kit--Kat
    És ezt honnan húztad elő, honnan van ez a forrás?
  • Kandurex
    nem, mindkettő "bűn" csak míg a másik részlegen 10 -ből 8-an megveszik, ez itt olyan 30 - 1 arány, vagy rosszabb
  • Kit--Kat
    De az nem baj, hogy Xboxon megy a warez, csak PC-n bűn. Értem én a logikád.
  • Kandurex
    ja, ja :)
  • rotator
    Eredeti forrás: http://whatifgaming.com/gta-iv-for-pc-very-doubtful

Akkora kamu, mint a ház! :)
  • ProGabe #5520
    fú,nem mondod hogy poén volt? :)

kicsit elhatárolódtam tőle,és megírtam az egyéni szoc. problémámat,ez van :D
  • Kandurex

egyébként komolyan
  • rotator
    Ez elég sz@r poén volt.
  • Ragnar360
    Úgy tolta végig annyi idő alatt, h a mellékküldikbe bele sem fogott, csak a fősztorin szószerint végigrohant. Meg biztos segítettek neki ott a srácok. ;)
  • Kandurex
    jaaa! emlékszem, az még bőven az arany előtt volt! igen, biztos ki lehet tolni vérbeforgó szemmel 24h alatt, csak azt mondom, hogy nem vagyunk ellepve ilyen visszahangokkal ami szerintem teljesen pozitív,...még csak az kellett volna, ahogy ma olyannyira divat, hogy kiadjanak egy féldélutános játékot...(és van olyan hülye aki még örül is neki, ha kevés a játék idő..komoly)
  • broman191
    Minden nagyobb gamer oldalon volt hír róla hogy valamelyik konzolon egy újság faszija vágigtolta és yó volt ;-)
  • Kandurex
    poén a fene egye meg :) én örültem volna, ha egyszerre jön mindenre, mert akkor sokkal - sokkal több emberrel lehetne a játékról beszélgetni kedden...mondjuk abba is biztos vagyok, hogy persze PC -re is kicsórikálták volna az anyagot és menne itt a kemény warez..
  • ProGabe #5513
    még mindig nem értem,hogy annak,akinek van egy x-e,ps-e,miért élvezet az,hogy nem jön pc-re

tudom,ha játszani akarok,akkor vegyek konzolt.csakhogy a gép nem csak játékra van.ok.ilyenkor jön az,hogy internetre,office-ra elég egy 50k-s gép.ezt nem is firtatom,akinek csak arra kell,és játszani is akar,az vegyen konzolt (és főleg arcade játékokat akar játszani).de én mondhatni speciális helyzetben vagyok,annyiban,hogy a családban van,aki TV-nél dolgozik,és hazahozza a munkát.márpedig egy after effects-hez,premier prohoz kell az igazán erős gép (eddig éjfélig bent volt a munkehelyén,hiszen ott van jó gép).sőt,továbbmegyek:most,hogy megvan a gép,és az előbbi programok futnak rajta,kell egy normális monitor is,mert crt nem azt adja sem felbontásban,sem színhűségben (az lcd tévékhez képest) ami neki kell :\

plusz egy darab játékért nem veszek konzolt,és HD ready tv-t sem.mármint ready-t.majd ha realizálódnak itthon is az árak,akkor úgyis befigyel egy full HD,mert filmfanatikus vagyok :)

az első mondatomra pedig várom a választ :P
  • Dante73
    Én, a magam részéről nem igazán tudok olyan játékot mondani, ami kellene, de nincs pc-n, csak valamelyik konzolon. (Talán a Dead Rising, asszem ez a neve annak a játéknak, amiben akár gatyában lehet zombit írtani egy szuprmarketben) A többi ami érdekelne, elöbb utóbb kijön. Nem vagyok az a tipus, aki a kardjába dől, ha nem játszhat valamivel azonnal. Kivárom a sorom. Mondjuk, nem vagyok képben teljesen, mert nem figyelem a konzolos játékokat. Azt tudom, hogy nagyon kevés jó konzolátirattal játszottam! És, hogy ennek alapján ítélem meg a konzolos játékokat, azthiszem, nem túl nagy hiba. Ottvan pl a TDU. Lassan 1 éve tolom, sokadmagammal. Mondják, hogy ehhez nem kell G25, de tévednek. Kell. Tapasztalatból mondom. Karácsony óta van egy, és ég-és föld a különbség a kettő közt. Tehát, vagy veszek PS3-at, amiben kifizettetik velem a BlueRay-t, aminek semmi létjogosultsága egyenlőre, (majd 1-2 év múlva, akkor meg a PC-m be is megkapom max 30-ért) Vagy eggyel roszabb minőségben játsom, mint most. Vagy FPS-ek... Elképzelni nem tudom, hogyan képes valaki Gamepaddal FPS-ezni! Öcsém 360-ján próbáltam, (Halo3, le sem tölteném PC-re, nemhogy megvegyem) nagyon nem ment... Tudom, lehet bill-t, egeret kapni hozzá, de 1, gagyi, 2, 20 ropi körül van! Irtózatosan drága!
    Szóval ez egy összetett kérdés. Én nem látom a konzolok értelmét, és nem zárom ki, hogy nincsen igazam, mi több, nem nézem hülyének azt akinek a konzol a kedvence. A kiadókat nézem szemétnek, amiért a minnél több pénzt ide MOST! elv alapján, elöször a (játékokat tekintve) méreg drága konzolra adják ki a termékeiket, aztán PC-re...
    GTAIV pedig jön PC-re. Csak türelem! Legkésöbb ősszel bejelentik, és tavaszra kintvan, ha nem idén karácsonyra....
    Kandurex!
    KABBE!
    VICCEL!
  • bertino
    minden ilyen szirszar apro küldetést végigvinni persze, hogy nem 48 óra.

volt rakás gameportálon hír, hogy valami mániákus GTA-s megkapta PS3on a gamet és a történetet 24 óra alatt tolta ki nem sokkal ezelőtt, valami híres fószer volt.
    annyira híres, hogy még a nevét se bírtam megjegyezni, de nem ez a lényeg

szal ennyi.
  • Kandurex
    na de vissza térve, úgy tűnik valóban hosszújátékkal van ismét dolgunk, még semmi hír arról, hogy valaki kitolta volna...és ez bizony már több, mint 48 óra!

PlayStation World magazin értékelés: 10 / 10
  • Máté94
    Kimaradt valami:
    Van amit pénzért nem lehet megvenni,mindre más ott a MasterCard:D
  • Ragnar360
    hát igen, az önfeledt szórakozás :DDDD
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Minden gépre megvannak azok a jó játékok, de pécére ez kevesebb és SZŰKEBB réteg, míg konzolokra széles rétegben jönnek a szórakoztató jó játékok... mind a két gép kell, sőt kell egy pécé, egy 360, ps3, már csak az a kérdés h melyikt preferálod... nekem a pécém jó arra a pár gémre amivel játszok, mert azok rosszak lennének konzolon, nem arra vannak, viszont 5ször annyi gém van konzolra ami igényesebb és szórakoztatobb mint pécén lenne, lenne mert sok kisem jön pécére, vagy fél 1 éves késéssel...

Mindenki azon játszon amin akar, mert nem a géppel játszik, hanem a játékokkal... a játékok döntenek.
  • Kandurex
    XBOX360 Premium: 65.000 Ft
    HD ready LCD TV: 150.000 Ft
    Kanapé: 20.000 Ft
    GTA IV. 15.000 Ft
    Egy üveg sör: 250 Ft

Az élmény, hogy nem jön PC -re....megfizethetetlen.

[#vigyor1]

[apro](csak poén, ne harapjátok el a torkom :)][/apro]
  • Alwares
    Ellentmondást érzek a szavaidban.
  • Dante73
    Aha, és nekünk pc-seknek van a top10-ben a fórumunk, miszerint a konzolos gameknek leáldozott... Ugyanmár!
    MI PC-sek szívunk a konzol miatt! Eleve a legtöbb játék ami átjön konzolról, szar. Ahogyan áll, úgy. De ha estleg mégsem az, van benne ötlet, innováció, akkor legalább az irányitása kritikán aluli... Ellenpéldát, sajnos nagyon keveset lehet felmutatni. Azok a játékok viszont amik eleve pc-re készülnek, általában ott vannak a top-on. pl; Witcher, Crysis, stb... (Nem kell a 2D-s fűvel jönni, meg a gépigény miatt sírni, tudom. A másik hibája pedig ugye az ellaposodó játékmenet, amit EA-nak köszönhetünk. Aki nem érti amit írtam, nem gond. Azoknak szól, akik értik...)
    Egyébként hírek ide, vagy oda, ugyanez volt anno az SA-nál is. Mégis van PC-re, az autók irányitását el is szabták, (sajnos) Viszont egy dologban biztos vagyok. Max 1 év, és PC-n is tolhatjuk. Ha mégsem, akkor sem fogok konzolt venni. Mivel évente 2 játékért nem érdemes. A többi meg kijön, pc-n is....
  • ProGabe #5502
    ezt sehol sem találom,mint hivatalos infót!semmi közlemény a R* részéről már napok óta!amikor arról van szó,hogy miért nem fejlesztik a PC-s verziót,akkor jöttök azzal,hogy nyaralnak.amikor a PC verzió ellen szól valami,akkor hirtelen nyilatkozgat a R* ^^

tudom,nem egyenlő a fejlesztőgárda a PR csoporttal...
  • Istencsászár
    Konzolokon garantált a siker, sok sok millió eladás ebből összejön annyi haszon hogy egy gyengébb pécés eladásokat is fedezzék, gondolom én, amugy ha jön pécére akkor már valszeg a háttérben dolgoznak rajta szép lassan, persze most majd jönnek a kiegészítők konzolokra a letölthető tartalmak stb...